tirsdag 13. juni 2017

Hammerite lakk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Den stopper effektiv rustutvikling og gir en slagfast overflate som frastøter seg vann og skitt. Stopper effektivt rustdannelse og gir en glatt og blank emaljelignende overflate.

Overflaten holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Kan males direkte på rust og maling. En overflate som holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse.


Hammerite Sølv blank lakk 400ml sprayboks. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Fungerer som en primer, grunning og overflatefinish.


Beskytter mot rust og gir en hard og slitesterk overflate. Det kan være smijernsgjerder, beslag, en rusten utelampe, hageredskap eller bilens hengerfeste.

Da får du en vakker og slett overflate med innebygget korrosjonsbeskyttelse, en flate som holder seg pen i flere år. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Produkter for merkevare HAMMERITE for Jernia.


At maling og lakk koker er et vanlig begrep, og er en kjemisk reaksjon mellom det nylig lagte lag og det som er under, når lakken koker, så bobler den opp, og du kan gni den av med fingrene Jepp! Vet alt om maling som kan koke siden jeg er maler Eneste grunnen til at det koker er at det reagerer med underlaget, men da koker det som regel med en gang, og ikke etter andre strøket. Er likevel enig med de andre gutta. Rust må rett og slett bort.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov. Nettbutikk for deg som mekker selv.


Spesialist på LS-motorer med deler på lager for rask levering. Stort utvalg av tuning, kjemi og lakkprodukter til alle. Deretter kan du overmale med hammerite , men regn med å bruke flere lag tørt i tørt. Regn også med å gjenta en gang per år.


Når du først har gjort det slike anstrengelser så kan du heller vurdere om det ikke er bedre å gjøre jobben skikkelig, men om det bare er for å stagge rust, og ikke kosmetisk, så funker metoden bra. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Nemcsak kiválóan védi a felületet, hanem szebbé, esztétikusabbá is teszi fém tárgyainkat. Grunningen fungerer som en primer, grunning og overflatefinish.


Med hammerite for du jo den effekten av en hammer som har slått på overflaten den du lakker.

Bengalack blir igjen brukt til mye landbruk osv, men hammerite tåler mer. Det er er bare overflaten til hammeriten som gjør at den blir lite brukt. Det blir liksom så tydelig at her er det gjort en reparasjon. Jeg liker bedre skikkelig to-komponents lastebillakk, den tåler røffere handtering.


Steel eller Quick lakk som kan blandes i ulike farger hos en farvehandel er også helt grei.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg