tirsdag 27. juni 2017

Bittamis kluter

Denne bloggen vil kun dreie seg om mine design, i tekst og bilder. Både ideer underveis, og veien fram til det ferdige produkt. Noen design (mange) går rett i. I denne finner du oppskrifter på kluter til kjøkken og ba til barn, ungdom og voksne.


Alle i originale og artige mønsterkombinasjoner. Strikkebølgen fortsetter!

Bittamis Design, Ise. Alle mønstrene i nettbutikken min er egne design. Vis gjerne fram det du. Her spiller garntype en stor rolle. Kluter - eller lapper - kan dertil kombineres og bli til lappetepper.


Boka har klare mønstre som det er enkelt å følge. Alle de oppskriftene er kvalitetssikret av ivrige teststikkere. Nydelig garn til kluter med god holdbarhet.

Nettbutikk som selger strikkemønstre og garn, både fabrikk- og håndfarget garn. Absolutt en favoritt når det gjelder klut til myk baby hud. En annen garntype du kan bruke Mandarin Medi fra Sandnes - denne kvaliteten får du kjøpt der de fører Sandnes garn, eller direkte fra nettsiden deres HER Garnet består av 1 bomull og tåler graders vask. Dette blir prøvelappene som også kan brukes til noe nyttig!


Jeg strikker ofte en klut når jeg prøver ut nye teknikker eller nye ideer og også garn for den saks skyld. Kluter har en enkel form, som kan strikkes med mønstre og farger i et utall variasjoner. Praktiske formål og estetisk sans kan lett forenes.


Hjemmegjorte kluter er nyttige men også en perfekt gave. Velg blant originale og morsomme mønsterkombinasjoner og lag kluter til ulike bruksområder: til kjøkken og ba til småbarn, ungdom og voksne. Dagens gratisoppskrift: Guris enkle kluter Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Se i videoen, der Anna strikker praktiske oppvaskkluter til kjøkkenet.


Kluter må ein fornye seg på til tider og dei forsvinner alltid fort fra lageret mitt. Det superdeilige garnet som man kan strikke både kluter , håndklær, gensre, topper og masse annet med. Et herlig allround-garn, som kan vaskes på opptil grader (egenerfart). Liljeblad og Humle kluter. Luer, strikking hele året.


Gratis oppskrift på kluter. Baby Alpakka Silk på tilbud.

Her er tre forslag til gode klutemønstre. Mette har laget mønstre til tre fine kluter. Min definisjon er også ganske tøyelig: Kluter kan være både små og store, og de kan ha mange fasonger.


Slik som båtenes store og små seil har forskjellige form. Det er også en annen historie bak tanken om å sette alle kluter til. Gruppe for strikkelystne som ønsker å følge med på mine design til enhver tid.


Og på toppen av det hele så har jeg funnet ei gruppe som har laget fine magebånd som en kan ha rundt det man strikker. Denne fargen muntrer opp ethvert kjøkken, ja, det er stor fare for å bli i godt humør av å vaske litt. Nei, det var kanskje å ta i litt for hardt.


Men, det skader ikke med litt farger i hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg