tirsdag 27. juni 2017

Plantekasse plantasjen

Plantekasse plantasjen

Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Netbutikken er alltid åpen. Vi tar også bestilling per telefon. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. En plantekasse (også kalt pallekarm) er en stabelbar ramme som finnes i to ulike størrelser.


For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm. For planter med et mer dyptgående rotsystem som for eksempel poteter trenger du to eller tre. Bergen, Stavanger, Trondheim og deler av Oslo og Romerike. Fraktprisen for hjemlevering varierer avhengig av hvilke produkter du bestiller og hvor du bor- nøyaktig fraktbeløp vises alltid i kassen før du betaler. Se det store online utvalget av Espalier og plantekasser hos BAUHAUS.


God kvalitet til lave priser. Kjøp Espalier og plantekasser her. Bygger store isolerte blomsterkasser i impregnert furu og sibirsk lerk etter mål på bestilling.


Blomsterkasseriet tilbyr blomsterkasser, plantepotter. For en drøm av en plantekasse ! Den er dekorativ i seg selv, og har en liten hylle til utstyr (eller flere planter) under. Fås kjøpt blant annet her. Land Classic – Liten avlang plantekasse med sneglegjerde 1. Rund plantekasse av tynt metall. Plasser den hvor du vil.


Den har bein som stikkes ned i jorden. Bygg din egen plantekasse ! Høyde over bakken: 1cm. Kombinert med ytterligere tre sider (velg mellom 56x2 76xeller 116xcm).


Plantekasse plantasjen

Laget av ubehandlet tre og metall. Drivhus og veksthus skaper den perfekte lille kjøkkenhage. Vil du dyrke egne grønnsaker som tomat, agurk, paprika og chili, eller prøve ut planter som krever et.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Støp plantekasse i betong. Men det er både enkelt og billig å lage dem selv – med finishen og fargen du ønsker. Bred plantekasse med stor underhylde er perfekt til dig der både ønsker dekoration og funktionalitet.


Plantekasse plantasjen

Plantekasser i betong er dyre. Denne flotte plantekasse har en stor bundhylde i soklen, hvor der er god plads til opbevaring af krukker, haveredskaber eller ekstra pottemuld. Den er desuden monteret med hjul, så den er nem og praktisk at flytte rundt på.


Jeg kan ikke huske å ha sett noen lage tuneller til de, men du kan lage slikt selv meget lett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg