mandag 5. juni 2017

Kubus 4

Kubus 4

Stilrent interiør fra By Lassen i vårt omfattende sortiment av interiør. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Lysestaken er stilig, elegant og trendy. Med sin rette og enkle design passer den inn i ethvert hjem og er elsket over hele verden.


Dette er en lysestake som til å begynne med kun fantes i familien og blant den nære vennekretsen hans. I dag finnes lysestaken tilgjengelig verden over. Produktene er produsert i Danmark av dyktige håndverke og holder en høy kvailtet. Les tester og omtaler før du kjøper. Den stramme og karakteristiske formen passer like godt inn i dagens interiør, og vi er glade for at disse flotte lysestakene fortsatt er i produksjon i Danmark.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Vi har herreklær og undertøy. Fri frakt til butikk. Gratis retur i butikk.


Kubus 4

Bestill dine designfavoritter fra By Lassen i dag hos oss. Ment som et opprør mot det utsmykkede hjemmet, gir denne staken en følelse av funksjonalisme og matematisk presisjon. Resultatet ble denne ikoniske firkantede rammen, et design i dag verdsatt og beundret verden over for sin elegante enkelhet. Lassen tar opp arven etter Mogens Lassen, og produserer møbler og interiør. Platen er laget av tynt metall og har en kvadratisk form som matcher og kompletterer lysestakens kubiska design.


En minimalistisk lysestake som er en del av en serie designet med fokus på høy kvalitet og solid håndverk. Tørk deretter av med en fuktig klut. Leveres med låsbare hjul og bakplate.


Kubus 4

Kubus produseres fortsatt i. Dersom hyllen skal brukes som frittstående. Læs mere hos bylassen. En gammel klassiker, som aldri mister verdien i prisen, men som bare stiger igjennom årene. Kjøpt på interiør butikken Bazaren, i Lyngdal. Trendy nyheter fra By Lassen finner du hos RoyalDesign.


Velkommen til bloggen min! Jeg heter Reidunn og bor på ei flott øy på Sørlandet. På bloggen min vil du finne bilder fra både eksteriør og. Leter du etter kubus lysestake? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer.


Kubus 4

En styggkul julegenser er nok en amerikansk tradisjon som vi nordmenn har omfavnet, og gjort til vår egen lille greie. Fenomenet har de siste årene blitt både sosialt akseptert og trendy, og det er viktig å gjøre god research for å finne den (stygg)kuleste genseren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg