tirsdag 20. juni 2017

Jotun lady vegg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene.

Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Malingen tørker raskt og er overmalbar etter kun én time. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.

På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Nå forenes matte vegger og godt inneklima. Sammen med harmoniske fargenyanser dannes en unik atmosfære som gir deg vakre rom det er godt å være i. LADY Balance gir vakre, matte vegger som skaper en balansert, myk og rolig stemning. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Lady Balance gir deg vakre, matte vegger og godt inneklima.


Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Lady Balance lukter minimalt og er gullsertifisert med Eurofins indoor climate comfort. Jotun - Lady Balance 2. LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Glansgrad Silkematt 10. Med nye LADY Pure Nature White Interiørbeis får du en vakker hvit interiørbeis og det blir lett å beise og lysne vegg og i tak på hytta.


Totalt sett vil dette se mer helhetlig ut enn en helt hvit vegg med gule detaljer inntil.

Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer. Varig vakre, matte vegger ! LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall.


Bruk helst den mørkeste fargen i bunn, slik at veggen ikke blir topptung.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg