tirsdag 6. juni 2017

Missoni mønster

Vi har et bredt utvalg av klær, sko, accessories og sportsklær. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Stort utvalg av treningstøy.


Motebransjens mest eksklusive merker.

Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Bredt utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup.


Ikke lenge etter var de ansett som toneangivende i den italienske motebransjen med deres karakteristiske bruk av sikksakk mønster , striper og farger. Hun mener at hjemmet er levende, konstant i utvikling og aldri ferdig. Fiberen som brukes er en Trevira, som er et slitesterk stoff med brannhemmende egenskaper. Missoni startet sin suksesshistorie med strikkemote.


Enjoy up to off top luxury brands now at the NET-A-PORTER designer sale.

The world’s destination for incredible fashion for incredible women. All you need for the new season. Get ready for a shopping spree. Slinky silks and asymmetric cuts.


Feel fabulous in the latest styles. Our edit of the newest collections. Asymmetric hems, prints and more. Merket er kjent for en unik stil med mønster og trykk i livlige farger. Og sist men ikke minst - Chevron-motivet som et klassisk innslag sesong etter sesong.


Puten har mønster i sort og varme toner. Kombiner den med andre puter fra Missoni. Vernal er en pute med ZigZag mønster og i dristige farger. Pris NOK 22inkl.


MissoniHome er ledene på interiørmarkedet og har produkter av høy kvalitet. Vera har en kremfarge i bunn har et dust zigzag mønster med fargene rosa, gul og blå. I forbindelse med den nye åpningen vil det også være muligheter for å kjøpe kolleksjonen på nett, via nettbutikken til Milla Boutique (sjekk det ut her!).

Mitt mønster går opp i masker, dette kan varieres etter hvor tett du vil ha sikk sakk mønsteret. Unik vase fra Lene Bjerre med zig zag striper i lys gull. Vasen er munnblåst for å skape den lekre formen. Stor italiensk leverandør av blant annet puter, pled sengetøy, gulvtepper og håndduker. Veldig kjent for sine mønstere i zig-zag men også for heftige blomster i syrlige farger.


Vi spurte KK Livings redaktør, Mai Eckhoff Morseth, om å plukke ut noen favoritter fra kolleksjonen og fortelle oss hvordan hun ville stylet dem. Start dagen med å sette føttene på en myk og deilig badematte! Her kan du velge mellom klassisk design, zig zag- mønster , striper og zebra-matter.


Velg mellom flere størrelser og tykkelser. Badematter kan brukes andre steder i huset også, som for eksempel ved siden av en seng eller i gangen. De er både fine å se på og lette å vaske! De populära handdukarna piggar upp vilket badrum som helst!


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg