onsdag 21. juni 2017

Espressokopper glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Et sett (x ml) med espressokopper i herdet glass og to skåler i rustfritt stål med en skinnende og børstet finish. Både koppene og skålene tåler å bli vasket i oppvaskmaskin.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Nespresso Pixie-kopper har sammen design som våre ikoniske kaffekapsler - du vil kjenne igjen både form og farge. Ubrukt og i orginal eske.


I denne kategorien finner du alle våre espressokopper i forskjellige farger og materiale, både i glass og porselen, samt med eller uten tilhørende fat. Vi tilbyr små kaffekopper med design fra populære merkevarer som Iittala. Glasset er transparent med en bunn og håndtak av rustfritt stål, perfekt til servering av en espresso eller macchiato.


At brygge sitt eget espresso hjemme i espressomaskin har blitt vanlig.

En espresso skall serveres i søte små espressokopper i porselen. Her finner du forslag om espressokopper som du kan kjøpe online. Noen har en egen skål, noen er fargerike og har morsomme mønstre, og noen er uten håndtak. Vi anbefaler altid termokrus til de varme drikke - og især Bodums dobbeltvæggede glas er populære, da de holder kaffen varm i længere tid og på grund af de dobbelte vægge er ydersiden kol så glassene er rare at holde ved.


Gå på opdagelse i vores kopper og glas kategori og find dine favoritter. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. La oss sette logoen din på et av våre flotte espressokrus.


Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. GOSH - landets største profilkjede Vi lever av å levere produkter med din logo og din profil. Vårt medlemsskap sikrer deg de beste produktene som kan leveres i. Varme drikke forbliver varme længere, mens glasset forbliver koldt at røre ved. Vælg mellem et udvalg af stile, farver og størrelser.


Bestil online på den officielle online butik. Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.

Set med espressokopper i solid porselen fra ECM. Medium stort latteglass. Mason Cash espressosett. Settet består av to espressokopper med tallerken. Espressokopper med eget trykk.


Jeg har planer om å kjøpe espressokopper og i utlandet (blant annet Italia) har jeg fått små, tunge kopper som jeg synes har vært veldig fine. De fleste som jeg har sett i butikken her hjemme er i tynnere porselen. Termoglas - Hold de varme drikke varme, derhjemme og på farten. Imerco har et stort og spændende udvalg af termoglas til gode priser.


Find dit termoglas her - Se her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg