tirsdag 6. juni 2017

Glass nille

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Vi hos glassoginterior. Med nye tallerkner, glass , kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende.


Velg blant praktisk melamin eller stentøy - de er fine på hver sin måte. Lys opp FØRJULSTIDEN! Kampanjeperioden gjelder 1. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. Se våre stearinlys, lysholdere og lykter. Se det brede utvalget på ikea.


Skal du invitere flere gjester enn du har bestikk og servise til, ha festen din ute eller vil slippe unna litt oppvask? Med Natur-serien fra Europris kan du med god. Avkjøl og legg på glass ! Granola Et sunnere alternativ er selvsagt å fylle krukkene med hjemmelaget granola - lett å lage, godt å spise! Granola er en ekstravagant müsli - stekt med litt fett og sukker for en ekstra god og crispy start på dagen.


Nille har alltid gode tilbud. Gjør det selv: Heklet trekk til lyslykt Hekle en lang remse med luftmasker, mål og tilpass den til nederst på glasset. Glass til alle anledninger.


Med en vakker mugge på bordet skaper du et funksjonelt og vakkert dekket bord. Her finner du glass og karafler til alle ukens måltider og anledninger. I sortimentet vårt finner du blant annet vinglass, glass og mugger i munnblåst glass og forskjellige farger fra Elsaform.


Vil du følge ekspertens anbefalinger er det glass med lang stett og tulipanform man skal gå for, vil du heller ha vintage champagneskål i en great gatspy stil finnes det et stor utvalg av dette.

Vi selger selvfølgelig også champagneglass i plast for deg som vil ta doblevannet i farta. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til julen. Om du leter etter julekuler eller andre juleprodukter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Bestill Online i dag og få rask levering. Elegant glass med krage 340ml. Rettkantet innside gjør det enkelt å få produktene ut av glasset. Dimensjoner: Høyde 92mm, Diameter 77mm, Høyde e.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg