onsdag 28. juni 2017

Jotun grå skifer

En gulaktig grå tone. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Oppleves som klassisk grå.


Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner.

Fargen kan oppleves ulikt. Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Dempede grønntoner som denne står også tøft til årets fersken- og gultoner.


Her føler man seg velkommen! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo.

Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Få konkrete tips til fargekombinasjoner for ditt hus og bli din egen fargeekspert. I vårt digitale fargekart kan du nå få fargeråd til hele huset på sekundet!


Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Resultatet er rent, pent og stilfullt. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til alle gråfargene nevnt over. Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene.


Denne passer til en mengde andre farger! Platene er profilert med not og fjør for skjult spikring. Veggplatene har not og fjør på to kanter.


Orkla-Sørbøen er en norskprodusert plate, hvor det kun blir benyttet norske råvarer. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.

En mørkere fondvegg bak peisen i LADY Balance 14Grå Skifer. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Har fått forståelse av at Grå harmoni og Grå skifer passer godt til tidløs men.


Det beste fra Moelven og det beste fra Jotun ! Naturfarger og varianter av grått er årets trend for maling av hus og hytter. Walls2Paint malt med Jotun NCS S 60R90B Nordisk Hav. Jeg malte en vegg i stua med Jotun Grå Skifer. Men, jeg hadde tenkt at dette skulle være en kontrastvegg, og da de andre veggene i en litt lysere farge.


Malte derfor veggen ved siden med Grå Harmoni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg