torsdag 8. juni 2017

Dekking av bord konfirmasjon

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Velkommen til Kensaq.

Finn dekking av bord konfirmasjon i dag! Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se ukens gode tilbud nå. Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler.


Ta en titt rundt omkring i huset. Kanskje du kan bruke lysestaker, lyslykter og pyntegjenstander du allerede har som en del av. Menyen er laget av kartong og papir fra Happy Moments.

Tekst er printet, mens det lagvise, røde jordbæret og de grønne stilkene av strukturpapir er laget på stansejern og limt fast - også på bordkorene som er manillamerker med håndskrevet tekst. FESTBORD ( Av redaktøren) BORDDEKKING. Tradisjonelt dekkes et festbord med hvit duk, hvite tøyservietter og hvite stearinlys. I dag brukes gjerne flere farger sammen.


Dekorasjoner, lys og servietter matcher gjerne sammen i fargene. Bruk gjerne 2-farger. Men noen regler går igjen og disse skal jeg ta for meg her.


Når det gjelder farger, duker, pynt osv, så overlater jeg det til andre, men gjør det enkelt og med litt kontraster. Har du forskjellige type bord som er satt sammen til et langbord er ofte hel dekkende duk det som passer best. Noen ønsker en løper på midten av bordet i en spesiell farge (avhengig av kjønnet på konfirmanten), dette kan kjøpes til en grei pris og setter en fin stemning ved bordet. Mange av dere holder i disse dager på med forberedelser til konfirmasjon.


Vel, siden jeg synes det er hyggelig å dekke bord så kommer jeg med ett forslag på oppfordring fra en som ønsket “noe med grønt”. Romantisk og intimt bord for to. En perfekt unnskyldning for å dekke et romantisk bord for to fylt med levende lys, farger som smaker av romantikk, og mat og drikke som forfører.


PS – Bordet for to passer også godt til venninnemiddag eller dekk det til flere og. Skal du pynte et bord til jente med rosa blomster har du et vell av blomster å velge mellom. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium).


Her finner du et bredt utvalg av bord til forskjellige anledninger og rom.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi utfordret stylist og blogger Marianne de Bourg til å dekke tre ulike bord i høstens stiler. Hun dekket alle tre høstbordene med vårt servise Molly og mange andre fine produkter du finner i våre butikker denne høsten. Vi håper du blir inspirert av de flotte bordene!


Gjør deg flid med festbordet! Se våre flotte bilder, smarte tips og råd som gir inspirasjon til festbord i ulike sjangre. Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede bord , som vi hper kan inspirere deg. Rosa roser og ste brudeslr gjr seg flott p dpsbordet til en jente.


Vakkert dekket bord til dp til gutt. En flott konfirmasjon vi aldri vil glemme. Nå som vi går mørkere tider i møte, er det ekstra deilig å huske på at det er lite som skal til før man kan kose seg med sosiale sammenkomster i ulike anledninger. Inspirasjon og tips til dekking av bord Et bord med hyggelige gjester rundt, alle klare for å nyte deilig mat og alle ser frem til å være sammen, nyte kvelden i lystig lag. Tips til dekking av festbord Når du skal dekke til festbord er det mange ting å huske på.


Det kan være lurt å finne et tema først og bestemme hvilke farger du ønsker å bruke på duker, servietter, blomster og dekor. Konfirmasjon er en feiring full av tradisjon. For noen er det markeringen av at man går inn i de voksnes rekker, for andre er det en bekreftelse på sin tro. Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon ! Ved dekking skal da rødvinsglass plasseres rett i midten av kuverten og de andre glassen i følgende rekkefølge fra høyre.


Det er flere måter å plassere glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg