fredag 30. juni 2017

Male soverom grått

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Reserver ditt Hotell i Male online. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!


Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.

Hvor lang tid tar det å male ett soverom ? Og hvilket utstyr trenger du! Her kan du se hvordan male vegg og hvordan male tak. Utstyret du trenger for å male soverom er forlengerskaft, rullesett, maskeringstape og pensler til hjørner og lister. Hvitt er ikke bare hvitt, og det finnes ikke en gråfarge som er perferkt overalt.


Koselig Interiørdesign : Male Soverom Grått Dkfunvit Hvit Kjokkenvask Male Soverom Grått Koselig Interiørdesigns. Har du grå vegger, går du opp og ned på den grå skalaen, og beveger deg ned. Et annet som Larsen foreslår å male mørkt, er soverommet.

Jeg overtar en relativt ny leilighet til uken og har lyst til å male noen. Men grått er ikke bare fint mot grått og hvitt. Gråfargen gjør seg glimrende til flere kulører. Og du trenger ikke nødvendigvis å male en hel vegg for å ta inn fargene. Se hele hjemmet hennes her!


Når man skal finne farge på vegger til soverommet , er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn. Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt. Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig.


Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! Grått fungerer også bedre mot mørke møbler enn lyse eller mønstrede. Når du har fått en nøytral veggflate, kan du male små møbler eller tilbehør i en gråskala som passer.


Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Kirsten. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være.

Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. Grått tar knekken på sexlivet Ettersom det finnes farger som kan sette fart på sakene på soverommet , finnes det naturligvis også en nyanse som tar knekken på det. Bonytt og Rom 123) Grått og blått. Lure og gode farger på soverrom Sammen med varme tekstiler blir det riktig så delikat.


Noen her som har noen tanker eller ideer om fine løsninger? Pauls Blue Lady Minerals. Jeg elsker denne blåfargen, synes den er helt unik, og har vært en av mine favoritter fra starten.


Jeg kaller den litt cloudy blue, den er så beroligende og fin, og perfekt til soverommet. Nydelig seng forresten! Og man trenger ikke å være redd for mørke farger, faktisk er de mest kompliserte fargene å innrede med - tro det eller ei - hvitt, beige og grått. Thurmann-Hoelseth til Klikk Bolig.


Skal du male veggen i stuen, går valget mest på det estetiske. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg