fredag 9. juni 2017

Mursteinsvegg

Skal du restaurere en gammel bolig kan du få flere råd her. En mursteinsvegg absorberer og avgir den fukten som fins i et hus. Brent tegl er et uorganisk materiale, det betyr at det ikke kan gro hussopp på murstein. Samtidig er de bærekraftige mursteinene gode til å lagre varme, så romtemperaturen alltid er behagelig.


Dette er en evne som er benyttet gjennom generasjoner i europeisk byggeskikk.

Mursteinsvegg Lovte dere bilder av mursteinsveggen vår, i sin helhet. Det er her peisovnen skal være. Hvilken som skal pryde veggen kan dere se i forrige innlegg. Når du kjøper Murstein, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Tidligere eier har malt denne hvit.


Vi ønsker å gjøre denne veggen glatt, dvs ikke den typiske mursteinstrukturen. Tipper den må pusses i tillegg for å få en glatt overflate. Dessverre kan du risikere at det ikke er mulig å få til i din bolig.

Da kan et tapet med murstein være en god løsning. Murstein er det selvsagte materialevalget for et funksjonelt og sunt hus. Bruk murstein inne for å skape unike uttrykk eller spennende løsninger. Det selges teglstein på finn.


Last ned artikkelen “Rett vegg i en fei”, som viser hvordan du får suksess med å sparkle en hel mursteinsvegg med gipspuss. Men det kan være et stort prosjekt, som er både dyrt og tidskrevende - og i noen hjem helt umulig. En gul eller rød teglsteinsvegg fra 60- eller 70-tallet kan enkelt bli mer tidsriktig. Bestill Lys murstein tapet hos Happywall.


Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Beskytt innvendige mursteinsvegg er. Fordi murstein og tegl er porøse i overflaten, kan f. Nå er det tid for peiskos.


Hva gjør man for å holde. Du kan fremheve den med en tøff kontrastfarge. Slik går du frem når du skal male peisen.

Mål på det som skal fjernes er 140x140cm. Veggen skal fungere som en åpen løsning mellom kjøkken og stue, hvor den nederste delen av veggen står igjen. Heldigvis er det ikke vanskelig å rette opp.


Med riktig forbehandling og et par strøk maling, blir peisen god som ny. Er peisen allerede hvit, men sotete.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg