tirsdag 20. juni 2017

Honningslynge

Laserskåret radialkurv som tar helrammer eller halvrammer på en gang, Kort slyngetid takket være stor hastighet på kurven om dette er ønskelig. En honningslynge er en maskin som ved hjelp av sentrifugalkraft slynger honningen ut av honningtavlene. NYTT FÔRKAR TIL NORSK MÅL! Rørespiral for drill, 65cm eller 75cm kr 46-(36- eks.mva) Art. Før slynging må voksforseglingen fjernes med en skrellegaffel eller en skrellemaskin.


Finnes i to hovedtyper, radial og tangential, avhengig av hvordan tavlene er plassert under slyngingen.

Lite brukt 4-rammers honningslynge til salgs. Prøv FINN levert, fra kr 75. Vi prøver at sælge en masse biavlsmaterialer.


Slyngen er av merke Graze og den er merket med Edelstahl Rostfrei (tysk kvalitet). Ved siden av de anerkjente halv- og helautomatiske slyngene og skrellemaskinene leverer vi også voksskruer, kjølte og oppvarmede tanker. Styring av temperaturen.


Robust automatisk slynge uten gir. Honningslynge med håndkraft.

Solide bein med gulvfeste. Her kan du gå til forsiden vår og lese litt om oss. Det er liten sjanse for at bisykdommer spres via honningbehandlingsutstyret, men dersom det brukes av flere birøktere bør det rengjøres mellom hver bruker. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp honningslynge i ordboka.


Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene. Vi har resultater for Bikuber til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.


Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Revolutionerende design - uden synlige svejsninger og med absolut glat bund. Ingen slynge kan gøres nemmere ren end denne.


Bihuset leverer alt det, du behøver for en succesfuld biavl. Salg af biavlsmateriel for profesionelle og begyndere, køb af honning og smeltning af voks. Metallbeholder med ramme innvendig. Rammen kan svinges rundt ved hjelp av en sveiveanordning. Beholderen står på et stativ på tre bein.


Nyeste køb og salg resultater.

Vi finder DET DU går og leder efter og sender dig en e-mail, når der er et resultat, så du slipper for det. Som det gamle ordtaket, kan du ta flere fluer med honning enn med eddik. For å oppnå at honning, men må man ha nok av honningbier. Gulgrønn honningslynge med trehåndtak. Add to folder Created with Sketch.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg