tirsdag 27. juni 2017

Fargevalg kjøkkenvegger

Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Adele Kløve er interiørarkitekt MNIL, driver Plan A og jobber med arkitektur- og interiørprosjektering for næringsliv og bolig.


Hun har lang fartstid fra arkitektbransjen og deler sine beste tips med deg. Adele er glødende engasjert i sitt fag, full av gode idéer til alt fra fargevalg til praktiske og kreative løsninger i hjemmet. Jannicke i designduoen, ertris, har lenge lett etter den perfekte kjøkkenfarge. Endelig fant hun den. Se hvor fint det ble.


Hei, Vi er på jakt etter en farge til kjøkkenvegger. Tilstøtende rom har fargen refresh, treasure og grå skifer. Frontene på kjøkkenet er mørk grå, høyglans (nøytral gråfarge). Dette er den første i en serie på inspirasjonsvideoer produsert av Mediaplanet, der fargedesigner Tale Henningsen lærer svenske Mi Ridell mer om fargevalg og maling.


Hvilke farger egner seg hvor. Både når det kommer til arkitektur og fargevalg. Det rir en nordisk bølge over store deler av verden nå.


Men hva blir de mest populære fargene på nordmenns vegger i år, da? Det kommer til å være veldig mange blåtoner hentet fra havet. Vi ser også en dreining mot farger inspirert av kornåkeren.


Nei det er ikke så lett, men her er det hjelp å få. Vanskelig å finne farger som passer. Her er en nettside som kan. Heisan:) En god kopp kaffekopp og snoking blandt kjøkkeninspirasjonsbilder. Skjermen din er desverre for liten.


Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger, og det får du ikke på mobil. Prøv den på PC eller større. NØKKELFERDIG HUS MED FARGEVALG GJORT AV MEG. En forutsetning for disse faste prisene, er at husene leveres uten noen muligheter for tilvalg eller justeringer.


Selv fargevalget vil være satt. Både eksteriørfarge på huset, og interiørfarger på alle rom. Og det er her jeg kommer inn i bildet. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer.


Våg å gå litt utenfor din egen komfortsone når det kommer til fargevalg. Copper Orange er årets farge hos Nordsjö. Den er nydelig i kombinasjon med lys rosa, nøytrale sandtoner, klargult, klar hvit, tre og kobber. Hei, vi skal male kjøkkenvegger og jeg skulle gjerne hatt hjelp til å velge farge. Skal male kjøkkenvegger og stueveggen, men usikker på fargevalg ! Kjøkkenet har en sage-grønn farge(som en gang skal males til mørk grå).


Få oversikt over alle fargene her på siden. Det sies at kjøkkenet er husets hjerte, og aldri har vel den uttalelsen vært mer riktig enn nå. Når folk skal bygge sitt nye kjøkken, legger de vekt.


Fargene som vil prege interiøret ditt Det er gøy å leke seg med farger for tiden. Trenden er stor, spekteret rikt og kulørene blant de vakreste vi har sett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg