mandag 30. september 2019

Vannløselig oljemaling

Reeves vannløselig oljemaling. Du kan også være interessert i. Vannløselig oljemaling. Aritsan er spesielt utviklet for å fungere akkurat som en konvensjonell oljemaling , og som tradisjonell oljemaling er også Artisan laget av linolje og saflorolje.


Oljemaling består av knust fargepigment og en herdende olje som f. Akrylmaling er vannløselig maling.

Malingen kan tynnes med forskjellige løsemidler, med terpentin som det vanligste. De har akryl som bindemiddel og vann som fortynningsmiddel. Les også: Slik maler du vinduer. COBRA- vannløselig oljemaling fra Talens.


Cobra er en oljemaling med helt spesielle egenskaper. Den inneholder ingen løsemidler eller ubehagelig lukt. Den tørker raskere enn vanlig oljemaling og man kan tynne ut malingen med vann.


Allikevel kan du male som med tradisjonelle oljefarger med laseringsteknikker og vått-i-vått.

For enhver kunstner Våre verdier er: God Service, Rask Levering, Kvalitetsprodukter og Kunden i fokus Vi leverer kunst og hobbyutstyr i god. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Hvordan er det mulig å blande vann og olje? Og hvordan er beste måten å bruke denne malingen?


Kunstner Don Nederhand svarer på disse spørsmål i denne Royal Talens Masterclass med tema Cobra Water Mixable Oil Colours. Mlingen kan tynnes ut med vann og til rengjøring av pensler, verktøy og hender kan det brukes såpe og vann istedenfor f. Artisan er vannløselig , har høy fargeintensitet, er lysekte og har samme tørketid og konsistens som tradisjonell oljemaling. I vårt sortiment finner du oljemaling i en mengde kulører og du kan kjøpe dem i praktiske sett eller enkeltvis.


Tradisjonell oljemaling på tube. Ekte oljemaling av vegetabilsk olje og pigment. Tørker langsomt og kan bearbeides over tid. Spe med linolje for tynnere maling og enda lengre tørketid.


Følg instruksjonene på malingen for rengjøring av pensler og verktøy. Enkel veiledning følger med. Nå kommer vannløselig oljemaling til vårt sortiment. Introduksjons kampanje fra fredag november til og med lørdag november!


Her vil jeg ta for meg litt om malingens egenskaper, teknikker, ofte spurte spørsmål mm. Hva er fordelen med Cobra vannløselig oljemaling kontra tradisjonell oljemaling ?

Og hva er forskjellene mellom Cobra oljefarger og annen oljemaling ? Det faktum at akrylmaling er vannløselig settes pris på av mange. Det betyr nemlig ikke bare enkel rengjøring av pensler og annet utstyr, men også at dette er en svært tilgjengelig hobby som kan bedrives nær sagt hvor som helst. For personer som er allergiske mot løsemidler og lignende er akrylmaling med andre ord midt i blinken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg