torsdag 12. september 2019

Saltlykter

Saltlykter og alabast lykter. Salt lykt mini round til høyre i bildet. Pris NOK 24inkl. Medium saltlykt fra Sirocco. Her finner du julekuler og julestjerner, kranser til dør og kranser til vegg.


Saltlykter

Du finner bærekraftige soyalys, julegodis og små søte. Bellas Emne interiør, en unik interiørbutikk med det lille ekstra. Dette tilbudet gjelder en pakke på saltlykter. Salt produkter fra Himalaya er naturlige ion generatorer, som sender ut. Vakre saltlykter fra Siroccoliving.


Alle og en hver er unik! Lyktene ser ut som de har stått ute i mange minusgrader og frosset på innsiden. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Saltlykter

Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Linserviettene trenger ikke strykes men. Nyheter fra Scirocco Living.


Detaljer i gull, og en rustikk brødfjøl er med på å skape en sydligere atmosfære. De grønne plantene er bananpalmer, og de store bladene gir assosiasjoner til palmesus og bølgeskvulp. Den hjemmelagde stigen er dekorert med fargerike lykter (Happy light) og på bordet står det saltlykter (Sirocco Living) for en stemningsfull aften.


Sengeteppet er fra Siroccoliving er er håndlaget i egyptisk bomull. Det er håndlaget av kvinner i Siwa oasen i Sahara. Lyslyktene jeg viser er saltlykter fra Saharaørkenen, og har et varmt og deilig lys i på kvelden.


Jeg har brukt mine i stuen og på badet, og gir en fin stemning. Trykk HER om du vil besøke nettsiden fra Siroccoliving. Speil på veggen, stuebor saltlykter og duftlys er alle fra Vakrerom.


Gulvteppet er fra Day Home og kan også kjøpes der, mens lampen i sølv og sort er fra LG Design. Det marokkanske brudeteppet i sofaen er kjøpt hos ByMalou. LOFTSTUEN: Sofaene er fra Room 2 med gode kvaliteter som dunfyll og lintrekk, som kan vaskes eller byttes. Teppet og bordet er fra House Doctor, og sistnevnte har fått et strøk med malerkosten over betongflaten. Den stramme skjenken fra Ikeas Stockholm-serie er satt sammen med saltlykter fra Funliving.


Foto: Ann Helen Lund og Solveig Grøvle. Vi får mange spørsmål om vintage og betongmøbler, saltlykter og bildene fra Lovewarriors. Det er tydelig at våre hjem gjenspeiler vår personlighet der vi blander personlige stil med det som rører seg i trendbildet akkurat nå.


Saltlykter

Nettbutikken har allerede begynt å få inn interiør til jul. Her er det lurt å være tidlig ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg