fredag 27. september 2019

Promek bålpanne

Promek bålpanne

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk!


Vi leverer det aller meste av tjenester innen innen sveising, vannskjæring, dreiing, platearbei hydraulikkslanger og stålkonstruksjon. Våre kunder på verkstedtjenester er i hovedsak industri, kraftverk, entrepenører, kommune og landbruk. Her kan du enkelt kjøpe det du trenger fra sofakroken, og du kan nå velge mellom enda flere produkter enn før! Ved å se i menyene til venstre.


Vi produserer fortsatt vår egen bålpanne i Valdres og vårt fokus er kvalitet i alle (sveise)ledd. Ypperlig på hytta, i hagen, ved sjøen, på campingplassen eller felles grillplass! Og hva er en bedre gave ved feiring av runde år?


Promek bålpanne

Vi har brukt kraftige stålmaterialer, som er pulverlakkert. Grillrista er håndlaget. Selger aggregater, snøfresere, plenklippere og bålpanner. Bålpannen monteres uten en eneste skrue! Krokstadelva – Ny ubrukt bålpanne fra Sunwind selges rimelig.


Flott, kraftig bålpanne produsert i Valdres. Dette er den orginale og mønsterbeskyttede utgaven,. Må ikke forveksles med billige. Vi leverer tjenester innen vannskjæring, sveising, dreiing, platearbei hydraulikk og stålkonstruksjoner.


I dag er siste sjanse til å skaffe seg en promek bålpanne før påske! Et must på enhver uteplass, enten det er på hytta eller hjemme. Et ekte Valdres-produkt kom innom oss eller G-Sport Bagn, så skal du få med deg ei. Vi vil gjerne ha bål på terrassen og tenker å kjøpe et fyrfat som står på bein på bakken. Ikke slikt som henger i en rigg.


Leter etter et solid et gjerne stort. Eller fyrfat som noen kaller det, brukes både som grill og bålpanne ! Har blitt veldig populært de siste åra og fåes derfor også kjøpt nesten over alt. De brukes både på hytta og rundt husets fire vegger og noen kan også fint taes med på tur. Promek i Valdres som selges på nett. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Promek bålpanne

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Vi ønsker nye og gamle gjester velkomne til en dag som passer for folk i alle aldre. Det blir underholdning, aktiviteter og utstillinger, samt salg fra flotte salgsboder og kiosk. Selvfølgelig koker vi rømmegrøt i år også.


Har du lyst til å ha stand eller utstilling? Vil investere i en bålpanne med diverse utstyr. Ser at Espegård har full pakke for i overkant av tusenlapper. Er det nødvendigvis betre kvalitet på dette. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.


Det skal være støpejern som holder på kvaliteten. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg