onsdag 11. september 2019

Trestjerners gulvrens

I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje. Det blir liggende igjen en hinne som du ikke ser, som må bort, hvis ikke kan behandling etterpå bli skjoldete eller i værste fall ikke feste. Trestjerners gulvrens innholder ikke lut, som bl. Dersom uhellet er ute og du sitter med en rødvinsflekk på et oljet gulv, finnes det håp.


Blir det fargeforskjell, kan du matte området lett ned og farge over med samme olje som resten av gulvet. Vent med å olje til flaten er helt tørr.

TreStjerner Gulvrens. Bruksmåte: Manuell påføring: 1. Rør oljen godt om før og under bruk. Avslutt med 1korning. Fjern slipestøv med en mikrofiberklut. Bruk Jordan Proffmopp eller egnet gulvklut.


TRESTJERNER GULVRENS 1L. Nettlager Selges ikke fra nettlager.

Tidligere lakkerte flater mattslipes deretter med slipepapir no. Benytt slipemaskin for å sikre jevn og grundig nedmatting. Vær nøye med sliping mellom stavene for å unngå oppsprekking (avflassing). Slik oljer man ubehandlet gulv. Vask gulvet godt først, også når det er helt nytt, med trestjerners gulvrens.


Påfør oljen med pensel mot listene i bordets lengderetning først. Bruk så en gumminal og trekk av oljen i bordets lengderetning. Den lukter godt, helt enig, men ta en bøtte med vann og grønnsåpe å sett på gulvet, så vasker du med trerens #128521; (skal du fjerne dette fettet grønnsåpen legger igjen, må du bruke trerens , bare vann tar det ikke). Fliser kan males med trestjerners gulvmaling. Denne finnes i matt, halvblank og blank.


Det eneste man trenger å gjøre på forhånd er å vaske grundig med trestjerners gulvrens. Det gir bedre holdbarhet enn Supreme Finish på fliser! Flott og rimelig fornyelse av fliser. Vegger, tak og lister er malt med vegg og listmaling.


Men her er også flisene på veggen er malt! Er gulvet behandlet tidligere, må du vurdere om gulvet bør slipes helt ne eller om det holder å mattslipe det. Så lenge man følger bruksanvisningen er olje enkelt å påføre, og det er nesten umulig å gjøre feil.


Støvsug godt og tørk over med mikrofiberklut. Gulvoljen kan brekkes i ulike fargenyanser, så sannsynligheten er stor for at du vil finne en farge du liker i fargekartet.

MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg