onsdag 18. september 2019

Oslo glasmagasin

Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Her finner du alle våre butikker. Angi posisjon for å få veibeskrivelse Søk.


Om du leter etter kjøkkenutstyr eller andre produkter så har vi et stort utvalg. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.

Glasmagasinet er et varemagasin ved Stortorvet i Oslo. I Illums Bolighus finnes det beste av skandinavisk og internasjonalt design, både det som er i tiden og det som ikke har blitt glemt gjennom årene. GlasMagasinet er et varemagasin på Stortorvet i Oslo. Magasinet inneholder avdelinger av kjente merkevarebutikker, slik som Kicks (parfyme), Illums Bolighus, Elkjøp, Heimen Husfliden, Bellas Hus og det danske barnekleskonseptet, Tinderbox. Tjuvholmen Sjømagasin har satset bredt og spennende på å være et opplevelsessenter for mat.


Et konsept som tilbyr alt fra mat i løsvekt, et lettere måltid i. Reserver ditt Hotell i Oslo online.

Super bilferie i Oslo med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Glass, steintøy og porselen - Forretning. Postboks 3Sentrum. Vi fører et rikt sortiment fra de største merkevarene innen kjøkken, glass og servise, og er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen og Norgesglasset.


Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Siden vi la inn bestilling hos CG Molde Roseby har vi prestert å. Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset. De flytter nå ut, og inn kommer nok en ny leietaker med lignende innhold. Vi fører i dag et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat mm. Hos oss finner du kjente norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale brands.


Her er bilder fra åpningen! Bogstadveien A, 2. Ditt søk på christiania glasmagasin oslo ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.

Meld deg også inn i kundeklubben! I menyen på venste side kan du filtrere søket for å gjøre det mest relevant i forhold til pris, merkevare eller produktserie. Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Når veiavstander til Oslo vises på veiskilt, er avstanden målt til Stortorget.


Torget er Oslos blomstertorg, og er representert i den norske utgaven av Monopol. Rundt torget ligger blant annet Oslo domkirke med adresse Stortorvet nr. Stortorvets Gjæstgiveri som ikke har adresse til torget, men Grensen 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg