fredag 20. september 2019

Sparebøsse som ikke kan åpnes

Sparebøsse med en supersøt katt i. Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Passer like godt på kjøkkenbenken som på barnerommene.


Solid sparebøsse i støpt melamine.

Diameter cirka cm. Anonym bruker skrev: Jeg er lik, har alltid vært slik. Hvis jeg får vondt reagerer jeg bare inni meg, har aldri snakket om ting med foreldre, lærere. Noen som vet om hvor jeg kan få tak i små sparebøsser som må åpnes med boksåpner evnt andre som ikke kan åpnes uten å måtte ødelegges?


Nille og Europris har hatt tidligere av type som ser ut som hermetikkboks, men nå har de bare de store igjen - i alle fall her jeg bor. Har tendens til å ta penger fra sparebøssa om den kan åpnes så må ha en sparebøsse jeg ikke kan stjele fra. Søt sparebøsse med kaninmotiv og prikker laget av metall.

La barna lære seg tidlig verdien av klingende mynt! Nydelig sparebøsse , fra A Little Lovely Company. Netto formue og inntekt av en viss størrelse kan føre til at utdanningsstipendet i Lånekassen Åpnes i nytt vindu bortfaller eller blir redusert. Artig sparebøsse i fayance formet som klovn. Har hull for innkast i ryggen.


Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og hjemmeelektronikk på ark. Levering rett hjem eller klikk og hent i din ARK-butikk.


Alle har vel en eller annen gang eid en sparebøsse , sparebøsser er veldig fine som pynt men har også en veldig viktig læreeffekt. Det er et veldig godt virkemiddel for å lære barn om verdien av det å spare. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Spar med barna så de lærer seg å spare til det de ønsker seg. Den er veldig fin, men kan åpnes , så den funker ikke her i hjemmet. Her kan du skrive ut Jalmar - ukeplan (pdf, MB) Åpnes i nytt vindu om du vil.

En utradisjonell sparebøsse , med morsomt design. Du finner også andre Oppbevaring produkter fra A Little Lovely Company hos Lekmer. Designet som en vakker svane med rosa detaljer.


Mål: x 1x cm. Beskrivelse: Liten safeboks som åpnes ved å dra i spaken og kode 0. Morsom som sparebøsse eller kanskje til en skatt? Barneklær, sko og leker.


Lokket åpnes og en labb henter mynten! Du må være logget inn for å legge inn en omtale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg