onsdag 11. september 2019

Oasen fysioterapi fyllingsdalen

Vi har kvalifiserte medarbeidere og dekker alle felt innen bedriftshelsetjeneste. Ved klinikken arbeider terapeuter med trygderefusjon og uten, samt resepsjonsansvarlig. Har du plager eller skader knyttet til muskel- og skjelettsystemet? Ikke la navnet ditt bli stående i lange ventelister.


Vi har rundt butikker, legesenter og kontorlokaler, og har som mål å være det kommersielle, kulturelle og sosiale samlingspunktet for de vel 30. Vi arbeider tverrfaglig for å oppnå best. Oasen fysioterapi fra , Hordaland. Nettstedet vårt benytter informasjonskapsler for å garantere den beste brukeropplevelsen.


Ved å fortsette å benytte nettstedet, godkjenner du bruken av. Helseklinikk med lang erfaring og høy kompetanse. Vi behandler muskel-og leddplager-både akutte og kroniske plager. Vi er en tverrfaglig klinikk som tilbyr behandling innen kiropraktikk, fysioterapi , akupunktur, massasje og trening. Vi har års erfaring i effektiv behandling av de fleste muskel og ledd plager.


Vi har gratis parkering, lekerom for barna og hyggelige spisesteder. Senteret ligger på Norheim i Karmøy Kommune. Utdannet ved Syddansk Universitet i Odense, Danmark. Arbeider med ulike problemstillinger innen nerve-, muskel- og skjelettsystemet i alle aldersgrupper.


Unngå lange helsekøer. Del din erfaring med OASEN FYSIOTERAPI Har du hatt kunde eller næringsforhold? Vi vil høre din tilbakemelding! Lydia innehar en doktorgrad i fysioterapi , samt en bachelorgrad i kinesiotaping og sportsmedisin gjennom Universitetet i Texas. Hvis du av helsemessige årsaker ikke har mulighet til det, kan kommunal fysioterapi være aktuelt.


Her finner du oversikt over avtalefysioterapeuter. Fysioterapi ved NrFitness. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Foretaket har ingen registrerte ansatte. Du kan trene timer i døgnet, 3dager i året hos NrFitness i Fyllingsdalen. I habiliterings- og rehabiliteringstjenesten gir ergo- og fysioterapeuter tjenester til mennesker som i forbindelse med skade, funksjonshemming, sykdom eller andre. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vi gir deg adresse, kart, veibeskrivelse m. Her kan du enkelt sende en.


Folke Bernadottes vei Fyllingsdalen Sammenlign Overvåk Finn lignende. Meld deg inn i Norli-klubben. Firmaet ble etablert 12.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg