tirsdag 24. september 2019

Tectyl spray biltema

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. VED INNÅNDING: Flytt personen til frisk luft og sørg for at vedkommende hviler i en stilling som letter åndedrettet. Brukes bare utendørs eller i et godt ventilert område. Må ikke punkteres eller brennes, selv ikke etter bruk.


Tectyl spray biltema

Ikke spray mot åpen flamme eller annen tennkilde. Tectyl selges også hos Mekk og Proff Partner. Men Tectylsprayen kommer skummende ut og legger seg tykkere på. Biltema sin duger også. Rustbeskyttelse - Olje og kjemi - Bil - thansen.


Det er ikke tillatt, uten. Påføring av tykk Tectyl. Erhältlich bei Baumann Mineralölvertrieb. TECTYL 5Universal Spray 1. På eldre biler, altså der rusten allerede har begynt å komme, blir derimot oljebehandling ofte anbefalt. Den er spesielt velegnet for deler som ligger lagret, men den kan også benyttes innenfor transportsektoren, hvor man har behov for et penetrerende og vannfortrengende produkt.


Tectyl spray biltema

Produktet danner en voksaktig, ravfarget film. Derfor er det enkelt å selv utføre småreparasjoner. Perfekt til rustbehandling af undervogn, tanke, gasledninger m. Vi har laboratorier i både USA och Nederländerna.


Sverige och övriga norden är viktiga för framgång och utveckling av produkter. Stopper effektivt rustdannelse og gir en blank, emaljelignende overflate. En overflate som holder seg i årevis, støter bort vann og forhindrer videre rustdannelse. Har planer om en halv-vitenskapelig test av forskjellige remedier for å se hva som virker-må bare få utvidet døgnet med noen timer først.


Tectyl spray biltema

Dette gjelder enten man bruker lanolin, eller som i gamle dager, en eller annen form for fortynnet olje. Denne behandling er baseret på miljøvenlige produkter. Behandlingen kan reducere støjniveauet i bilens kabine med op til dB svarende til op til ca.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. Valvoline tectyl ml spray na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje.


Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Mykgjør tectyl som er gammel og hard. Fryser ikke: Selv om oljen er tykk, kan sprayboksen brukes i minus ºC (du får da en liten stråle istedenfor spray ). Forlengerrør: I tillegg til spraydysen er det dyse med forlengerrør, som er montert i lokket.


Kuleventil gjør at den kan brukes i alle posisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg