tirsdag 10. september 2019

Stor vaskepose

Guppyfriend vaskepose. Mengder av små plastfibre fra syntetiske plagg frigjøres under vask av syntetiske materialer. Disse fibrene ender opp i miljøet.


Brukes både til vaskemaskin og ved håndvask. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Electrolux vaskepose XL - Denne vaskeposen fra Electrolux beskytter delikate plagg mot hull og flekker i løpet av vaskeprosessen.

Lukk posen og vask som vanlig. Ta ut de våte tekstilene etter vask. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Lynlåsen går op under vask.

Første gang tænkte jeg at jeg nok bare ikke havde lukket den ordentligt, men det fortsatte med at ske. Denne smarte vaskeposen hjelper deg med å holde orden på tingene. Legg skittentøyet i posen og vaskemiddelet i innerlommene, så er du klar! Snøren gør det nemt at opbevare og hænge posen til tørre mellem vask. Stor Vaskepose sjelden endret.


Leveres i pose med stk. The document has moved here. Absolutt ikke hørt av bare føtter levende trend? Kanskje det er typisk anvendt vis a smart kjøkken i huset.


Du vil føler mer avslappet mens ikke å måtte tror kan opptredener rotete. Skåner finvask ved vasking og sentrifugering. Renholdstilbehør Vaskepose med snor hvit 40x50cm Art. Hvitt vaskenett med merkeflagg, snor og hvit trykklås. Vaskepose som beskytter tyngdeproduktene våre ved vask, se gjeldende vaskeråd.


Prisliste og informasjon om bestilling. Vaskenet på liter til diverse tøjvask. Må ikke overstige grader.

Rörets vaskepose (stk) - Bruk disse vaskeposene fra Rörets når du vasker delikate plagg i vaskemaskinen. Pakken inneholder poser i ulike størrelser. Når vi tenker på plastproblemet er det ofte bilder av plastflasker og bæreposer vi har i hodet, men usynlig mikroplast er også en stor del av problemet.


En betydelig andel av mikroplast kommer fra tekstiler. Ved hver eneste vask skylles utallige plastfibre fra syntetiske plagg ut i elvene og havene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg