onsdag 25. september 2019

Stor trekasse

Sjekk ut Stor Trekasse. Våre populære trekasser som kan brukes som blomsterkasse, krydderoppbevaring, skohylle, pyntehylle etc. Her er det bare fantasien som stopper degFarge.


Be the first to review “ Trekasse stor ” Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Store kasser og store esker til oppbevaring er praktisk og enkelt å stable i.

Bruk en stor eske til all jule- eller påskekosen, eller en gjennomsiktig kasse til de klærne du ønsker å pakke bort, men likevel enkelt kunne ha oversikten over. En stor trekasse med hull i hver kortside. Størrelse 25x28xcm. Hos oss finner du store og små bokser, esker med lokk og kurver i lekre materialer.


Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Kurver til oppbevaring og lagring av stort og smått.


Klær, leker og annet som ligger spredd rundt omkring - gjør en liten innsats og forskjellen blir enorm. Vi har stort utvalg av oppbevaringsdingser, uansett om du skal komplettere det du allerede har eller leter etter nye, morsomme oppbevaringsbokser og kurver.

Alt til din oppbevaring hos Biltema! Her finner du alt du trenger for å holde orden i hjemmet. Oppbevaringsbokser, hyller, klesstativer og mye mer. I denne enkle furukassen kan du oppbevare alt fra verktøy og leker til hageredskaper. De to håndtakene på hver side gjør det enkelt å bære den med seg.


Smartstore og Homebox oppbevaringsbokser er luft- og støvtette. Dette gjør dem ypperlig til å oppbevare sakene dine på råloft eller i kjeller og utebod. Med en oppbevaringskasse av plast vil for eksempel de store vinterjakkene vi rydder bort ikke lukte av bod eller kjeller når vi henter dem fram igjen.


Dekorative trekasser i størrelsene med Norge logo. Trekasse som kan brukes både som en oppbevaringskasse eller som en hylle på veggen. Det følger oppheng med kassa, og den er utrolig flott å dekorere etter eget. Bli den første til å vurdere “ Trekasse Borg stor ” Avbryt svar. Vekten på denne varen er for stor til å sendes med Posten.


MÅ HENTES I BUTIKKEN I SANDEFJORD! Pass på at endegavlene er like store. TIPS: Disse verktøyene klarer du deg ikke uten! Disse fester du til hvert hjørne av endegavlene.


Husk å forbore slik at det ikke sprekker.

Du har nå laget rammen til putekassen din. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg