torsdag 12. september 2019

Pynte til 17 mai

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Da er det mange som ønsker å plante og pynte ferdig uteplassen. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte med blomster ute til.


Pynt et vakkert festbord til 17.

En enkel måte å pynte bordet på er å fylle mange små vaser med avskårne blomster i rødt, hvitt og blått. Enkelt og dekorativt. Her finner du dekor til å pynte til din 17. Hos Europris finner du all slags 17. Se våre tips under til 17.


Her kan barna lage søte og enkle rosetter til å pynte klærne med på 17. Klipp en fin blomst eller hjerte i rø hvit og blå filt, sett bånd på i samme farger og lim en brosjenål på baksiden. Voila - flott og enkelt!

Med en hvit duk , et enkelt hvitt servise og de glassene du har, er mye gjort. Feire nasjonaldagen med 17. Dekk opp bordet til 17. Nå er den rett rundt hjørnet, dagen vi alle gleder oss til. Og vi har laget en nydelig bordekking til 17.


Også pappkrus og plastglass gjør seg godt på en dag som 17. Kaken de fleste forbinder med nasjonaldagen er nok pavlova, pyntet med blåbær, jordbær og hvit krem i rødt hvitt og blått. Enten du skal ha gjester til 17. Mai er sesong for selskaper og feiring, en måned hvor det ofte klemmes inn både barnedåp, konformasjoner og ikke minst 17. Og enten det er Champagnefrokost eller en femretters middag du skal diske opp med på årets nasjonaldag, kan det kanskje være at du trenger ideer til hvordan festbordet kan dekkes.


Med dekorative og smakfulle muffins på tallerkenene og girlandere av krepp-papir, kan De lett pynte til 17. Spill av DIY-videoen og se hvordan Anna gir Dem inspirasjon til borddekkingen på nasjonaldagen. Gjør litt ekstra stas på neglene til 17. Du kan se hele fremgangsmåten i videoen øverst i artikkelen. Det er de små detaljene som teller.


Produkter brukt i denne videoen er Depend rø blå og hvit neglelakk.

Avslutt gjerne med en blank neglelakk slik at neglene holder seg fine hele dagen. Har egentlig aldri tenkt over det før jeg så oppskriftene hos Garnstudio, men man kan jo selvsagt lage pynten selv! Alt sammen er heklet i Drops Cotton viscose med heklenål nr.


Slik pynter du til - mai. Og gjerne i samme vase. Men du kan også pynte med blomster på matbordet, på døren og i kriker og kroker der det er naturlig. Kaker skal bakes og skjorter skal strykes, men det blir ikke ordentlig fest uten blomster!


Vi har laget roser som vi skal bruke som bordpynt til 17. Disse rosene er også kjempe fine som pynt ellers, som dekor på gaver, festes på en spenne og bruke som hårpynt osv. KAKEFAVORITTER TIL 17. Mai er fest- og kakemåned nummer én og da vil vi jo gjerne by på det aller beste. Jeg laget denne til 17.


Brukte én boks av hver farge, det var akkurat passe til den røde men altfor mye til den blå, så den ble blågrønn med masse overskuddsfarge til fingre, tenner osv. Bondekona har laget en bingo med 17. Elevene vil få hver sitt, men på festen må de gå flere sammen om ett brett.


Har laget til oversikten slik at det kan spilles som vanlig bingo - med trekking av nummer - og at en leser opp ordet som står ved nummeret, - eller at en klipper ut ordene og trekker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg