torsdag 26. september 2019

Pute 40x60

Pute 40x60

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Usikker på hvilken pute du skal velge? I vår puteguide får du gode råd som hjelper deg med å velge riktig pute. Du kan lese alt om våre forskjellige typer puter og finne den puten som dekker dine behov best mulig.


Pute 40x60

Se vår puteguide her. Pute Velour Skin 40xFantastisk pute fra HK Living i velur. Kombiner med andre puter i forskjellige farger, teksturer, mønstre og størrelser for en kul og avslappet look! En lav og myk dunpute til baby, barn og junior.


Den gir en myk og behagelig sovekomfort og har en god pusteevne som gir en konstant og jevn varme. Puten er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av NAAF - Norges Astma og Allergiforbund. Alle dyner og puter til barn. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Pute 40x60

Svanemerkede barnedyner. Et trygt valg for ditt barn! Syntetisk pute i microfiber. Finnes også i pute str. Pris NOK 37inkl. Vi har også et rikt utvalg av pynteputetrekk.


Sov godt med riktig pute Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best. Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i forskjellige prisklasser. Velg mellom puter med naturfyll, puter med fiberfyll, puter til barn og unge, og puter med spesialfyll (memoryskum). Abbey Road pute 40xDenne luksuriøse puten har en forside i velur og en håndvevd bakside i silke med ulike mønster – med andre ord perfekt når du ønsker å variere! Klarte ikke legge varen i handlekurven.


Du må velge en variant! HotMadi pute i 1 børstet bomull fra Skriver Collection. För endast kr extra kan du få ditt paket nästkommande vardag. Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som.


Om du derimot trives best med å sove på magen, er en lav pute riktig valg. En medium høy pute , som er den mest brukte høyden, passer for deg som veksler mellom flere liggestillinger. Puter for enhver preferanse. Vi i Høie har puter i alle høyder, for ethvert behov.


Pute 40x60

Putene kommer også i ulike kvaliteter, i dun og fiber. Ditt yndlingsmotiv blir trykket over hele puten , dobbeltsidig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg