mandag 16. september 2019

Tysnes blomster og interiør

Blomster til enhver anledning! Send en blomstrende hilsen her. Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Kom til oss når du ønsker å glede noen med blomster av beste kvalitet.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Her finn du blomar til alle anledningar, og mykje spennande interiørvarer. Me har det du treng til hus, hytte og hage, og nyt gjerne ein kaffi i Kaffikroken vår. Møtet er åpent for alle, velkommen!


Tysnes Husflidslag Tid: Mandag 18. Det er nesten det største ein blomebutikk kan oppleva. Butikken er med og arrangerer showet, og Epland Dalland håpar festivalgjestane møter fram.


Din e-postadresse vil ikke bli brukt til noe annet formål, og du kan når som helst melde deg av.

Interflora, Happy Homes og kaffikroken. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Husfar på Haaheim, Torstein Hatlevik ynskjer velkomen!


Pit-stop – Gratis kaffi og vaflar, eit varmt vitnemål, tid for samtale om viktige spørsmål. Antall ansatte i bedriften er 10. Aksjekapitalen er på NOK 1. Lars Petter Epland (58) er daglig leder. Finn er nok vår mest kjende blomsterdekoratør og ein svært karismatisk TV-personlegheit.


Våge Sentrum er ei fellesforening for ulike verksemder i Våge. Me har som målsetnad å skapa meir aktivitet og synleggjera Våge som eit pulserande sentrum. Enten du vil bruke våre håndverkere eller gjøre jobben selv.


Det er veldig kjekt å koma her og få litt inspirasjon. Og så er det flott dei har rabattar i kveld. Kanskje eg finn meg noko fint, sa Sara Elisabet Stue smilande.


Postlistene blir publiserte kvar tysdag (for dokument torsdag, fredag og måndag) og torsdag (for dokument tysdag, onsdag.) Dette er reglen. I jule- og sommarfeirer kan det vera avvik. Mange kreative og nydelege dekorasjonar i husflidstova mandag kveld.

Krifon leverer interiør - og hageprodukter til Skandinaviske hjem. SOFIES VILLA NETSHOP. Hjem Lokalisere et salgssted. I mål fekk alle velfortjent medalje og is. Med påmeldte i fjor vart det kjekt å sjå blide deltakarar som tok turen til toppen av Ramnanuten.


Huset er mogleg å leige for dei som måtte ynskje det. Huset passar til dei fleste arrangement ein kan tenkje seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg