onsdag 4. september 2019

Princess duker

Princess duker

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Vi har til kjøkken, bad og stue. Duker - Alltid mange varianter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet. Våre duker passer for alt fra salongbord til kjøkkenbor og vi har også duker til spisebord. Dukene kan fås med farge, som for eksempel blå duker eller mer nøytrale, hvite duker.


Velg din favoritt og få den tilsendt eller hent den i Princessbutikken. Med en stor duk kan det av og til være vanskelig å vite eksakt hvor lang duk du trenger. Det som er viktig å tenke på for å velge rett størrelse, er å ta utgangspunkt i bordets størrelse med eller uten plater. En strykefri duk er en sånn ting.


Du sparer veldig mye tid sammenlignet med en vanlig duk som ikke er strykefri. Med strykefrie duker kan du i stedet bruke tiden på noe annet. Klassiske duker i tidløst design.


Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon. I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og.


Princess duker

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest.


En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt.


Princess duker

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Beste Priser På Rund Duk.


Princess duker

Vi er opptatt av miljø og bærekraft, og alle våre kroppsnære produkter er Øko-Tex 1merket. Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Du har ingen produkter i handlekurven.


Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap. Hos oss i Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Hos Rusta finner du både ensfargede og mønstrede duker til hjemmet. Tekstiler gjør borddekkingen mer levende og hjemmekoselig. Våre voksduker er praktiske å ha hjemme og gjør seg godt både på utebordet og innendørs, du unngår flekker og kan lett tørke av matrester.


Pynt til fest med en vakker duk og en matchende bordløper. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut.


Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg