mandag 16. september 2019

Trademax levering

Trademax levering

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stortutvalg av spisestuer online. Utsalg med opptil rabatt. Vi har stort utvalg av hagemøbler! Mye av vårt sortiment er importert direkte, uten mellomledd.


Trademax levering

Om du liker å være ute så bør du kjøpe en terassevarmer i dag. Hos oss får du fremragende service fra dedikerte medarbeidere, og rask levering hjem til deg! Men denne gang går det veldig dårlig. Jeg ringte kundeservice i dag, og de sendte meg SMS etter noen timer.


Useriøs, dårlig service og feilinformering av kunder. Bestilte en sofa og en seng den 15. Da ordrebekreftelsen kom var det estimert levering den 05.


Feil vare ble først levert leeeeeeeenge etter hva som var avtalt og står nå og samler støv i leiligheten. Har lest litt på andre forum og det r veldig blandede meninger virker det som. Du som har handlet der - eller kjenner noen som har hvordan opplevde du det? Mtp bestilling, levering , kvalitet og. Hundrevis av forskjellige restauranter.


Levering på døra i resten av Norge. Du må være hjemme når pakken blir levert. Du vil få beskjed om levering i forkant. Du får sjanser før leveransen blir returnert og du må selv betale returfrakt. Frakt fra 4kr til 3. I fjor ventet vi fra april til august, til slutt annullerte vi bestillingen.


Likevel ønsker de ikke å rette opp i feilen. Delen som opprinnelig var skadet er mindrestygg enn platen som ble sendt som erstattning. Har aldri opplevd at en reklamasjonssak har ført til at man får et mer skadet produkt tilbake. Vi leverer til samtlige adresser i Danmark, levering til Færøerne og Grønland tilbydes desværre ikke. Trademax leverer ikke til Svalbard.


Levering sker ved tidsrum aftalt mellem modtager og transportselskab. Det gikk ikke fram av bilde eller annonse. Jeg løste det , siden ei venninne av meg hadde spart på sine metallhåndtak som hun skiftet ut på sin kjøkkeninnredning.


Trademax levering

Handel og levering gikk etter planen. Uanset om din stil er minimalstisk, chic, retro eller moderne, kan du finde alt det du skal bruge til boligen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg