onsdag 11. september 2019

Tavlemaling pris

På utkikk etter tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Ideell for bruk på treverk, metall, plast, gips og de fleste andre overflater. Sugende overflater bør grunnes.


Malingen er vannbasert, tilnærmet luktfri og tørker raskt.

Hos Maxbo finner du tavlemaling som magnetisk maling. Vis varer Tøm filter. Mørk grå, vannbasert akryl magnetmaling. Inneholder stor andel jernpartikler for ekstra god effekt. Kan overmales i ønskede farger med de fleste vanlige veggmalinger, tavlemaling etc.


Kan påføres tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Vi anbefaler bruk av neodymium magneter.

En allergivennlig tavlemaling som kan brekkes i alle regnbuens farger. Tavlen rengjøres med vann. Tavlemalingen gir en slitesterk overflate som er lett å skrive på. Den fås i mange farger, har god dekkevne og er velegnet som underlag til å tegne og skrive på med kritt. Selv om den tradisjonelt brukes som tavlemaling kan du også bruke den på vegg eller møbler, for hvem bestemmer egentlig at man ikke får tegne på bordet?


LB Déco tavlemaling Sort krittavlemaling med matt effekt - lag din egen tavle. Skriv på den tørre fl. Endre til priser ekskl. Minst timer mellom strøkene.


La tørke minst timer før påføring av toppsjikt. Malevertøy rengjøres umiddelbart med vann. ML dekker ca 5M² per strøk. Pass på å røre godt i boksen underveis i arbeidet, for å unngå at magnetpartiklene synker til bunnen. Tips: Magnetmalingen er fin under tavlemaling eller fototapet.


Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Kjøp på nett eller i butikk.

Mal en tavle direkte på veggen. Tavlelakk har mange bruksmuligheter. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet. Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv.


Du kan male tavler, eller rett og slett male en hel vegg. Da kan du feste magneter der du ønsker det eller skrive på med kritt. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til.


Hos blant annet Beckers, får du også helmatt tavlemaling , for deg som aldri fikk gåsehud av krittet som skrapet over tavlen på skolen. Flere av de største produsentene, blant annet Beckers og Flügger har også magnetmaling eller -grunning du kan dekke deler av veggen med før du maler over. Det er også mange som maler over magnetmalingen med tavlemaling , noe som skal fungere veldig bra.


Da får man en oppslagstavle man både kan skrive og henge ting på. Andre produsenter av magnetmaling er blant annet Beckers og Flügger. Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg