onsdag 25. september 2019

Pris tjæralin beis

Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Søk etter tjæralin beis på Kelkoo.


Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød. Den fås i fargene Låvebrun og Gårdsrød og er enkel å påføre med sprøyte.

Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Sammenlign pris på maling. Maling, beis eller dekkbeis? Beis er en transparent overflatebehandling som lar treverkets struktur og overflate være til dels synlig.


Strukturen vil avta noe for hver behandling, mens beisfargen blir kraftigere for hvert nytt strøk. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima.

Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Påse at underlaget er egnet. Saltutslag på impregnert materiale må rengjøres grundig.


På tidligere behandlet treverk må gammel olje og beis fjernes før ny påføres. På værslitte overflater anbefales i tillegg stålbørsting eller. Produkten innehåller trätjära, linolja och svampförebyggande medel som ger goda ytegenskaper och bevarar träverket.


Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Tyrilin Tjærebeis fra Scanox, er en ypperlig beis på fjellet, en ordentlig hyttebeis. Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer.


Underlaget må være rent og tørt før behandling. Tjæralin beis - fins också i matt! Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.

Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Tyrilin Interiørbeis er nærmest luktfri og den tørker hurtig. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger. Les tester og omtaler før du kjøper.


All beis er transparent, dvs. TJÆRALIN Beis Matt anbefales spesielt til nytt og utvendig treverk hvor den kan legges rett på. Krever ingen grunning på nytt tre. Til ubehandlet treverk av furu og gran.


Brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Penselen brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Meget slitesterk og høyt malingsopptak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg