fredag 13. september 2019

Spraymaling tekstil

Kjøp Sprayfarge tekstil. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Med spraymaling blir resultatet forskjellig hver gang! Dekorer med tekstilspray og lag festlige budskap eller spray på kule mønstre.


Er det første gangen du bruker tekstilspray, kan du teste på et gammelt laken først.

Palett spraymaling tekstil , til lyse stoffer (bomull eller bomullsblandinger), forvasket. Pumpeflaske, ikke for presisjonsspraying, resultatet blir forskjellig hver gang. Rist flasken med korken på før bruk.


Strykefikser på vrangen 3–minutter med strykejernet innstilt på bomull. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Skal du lakke, olje interiør eller beskytte noe mot rust?


Se vårt brede utvalg av oljer og spraylakk som gir en perfekt finish på dine favorittmøbler.

Hurtig levering fra eget lager. Spraymaling til textil - Sort, stk. Kyndig service og vejledning. Les om hvordan om mors en på klær ere dekor male og Når du er ferdig holder Tips! Gjennom å bruke siden godkjenner du dette.


Gi gamle ting nytt liv med spraymaling 20. Gjenbruk er trendy som aldri før. Ved å fornye og bevare gamle småmøbler og gjenstander i stedet for å kaste de på dynga, forlenger du levetiden og reduserer det totale forbruket. Quick Bengalack Varmebestandig spray er en sort matt spraymaling som tåler hele 650° C. Utmerket til griller, eksosanlegg, gressklippere, ovner, periser mm. Brukes til tre og metall innendørs og utendørs.


Underlaget skal være tørt, fast og rent. Rist boksen godt i minst ett minutt før bruk. Stort udvalg af tekstilmalingen Textile Color basic til at male på lyse tekstiler og Textile Color solid til at male på mørkt stof.


Vandbaseret stofmaling i god.

Lim kan brukes på flere forskjellige måter. Vi har også en limpistol som er en favoritt i mange hjem, fordi den er enkel å bruke og gjør det overkommelig å gjennomføre kreative prosjekter. Driver og lurer på om det finnes noe lakk eller farge så man kan farge grått tekstil til svart fks. Har lest om det men finner ikke noen som selger det.


Quick Universallakk er sprayen for store og små prosjekter. En alkyd emaljelakk som gir en blank, hard og slitesterk overflate. Godt egnet til sykler, småreparasjoner på biler, gjerder, portstoler, hagemøbler, innredning og lignende. Tekstil kan du få på flak.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg