onsdag 18. september 2019

Ute design

Skap en unik atmosfære på din uteplass. Hent inspirasjon fra uteDESIGN her! Du får kun kvalitetsprodukter. Finn den perfekte løsningen her! Bruk uteplassen i både sol og regn.


Her finner du alt du trenger for å utnytte uteplassen din mest mulig!

Velg mellom pergola, innglassing, utestue i glass og annet tilbehør! Våre kunder er de som elsker å sitte ute , men som ikke liker å bli forhindret av dårlig vær. Vår visjon: Vi skal skape hverdagsmagi på din uteplass! Med utestue får du beskyttelse mot vær og vind uten å ta bort lyset.


En hagestue som er omringet av glass gir deg følelsen av å sitte ute , men med god komfort uansett vind og vær. Skaff deg en utestue som blir et stilig og fleksibelt utbygg på huset, eller en frittstående hagestue - og nyt gleden av mer plass og flere utedager i året! Våre foldepergola har slitesterke duk og tåler norsk vær - selv på steder som er ekstra utsatt på grunn av mye vind eller som vender mot sjøen. Vi har et bredt utvalg av foldepergola med forskjellig design og helling i taket.


Denne skarpskårne modellen vil med sine rette linjer, flate tak og med sitt moderne kubiske design sette et luksuriøst preg på enhver uteplass.

Motorisert Pergola – Royal Royal er en frittstående pergola med saltak og gir derfor en fleksibilitet til plassering og blir en egen separat sone for rekreasjon og avslapning. Fine Design har et stort utvalg av hagemøbler i god design til kunder som liker at det er like fint ute som inne – uten å gå på kompromiss med komfort. Hva med en lyslenke til treet i hagen, eller stemningsskapende figurer til å sette i snøen?


Bruk din egen intuisjon og stil, eller la deg inspirere av andre. Hos Designbelysning finner du alt av utebelysning! Se vårt store utvalg av forskjellige utelamper.


Utnytt uteplassen slik at du kan benytte den hele året. Our Firm specializes in sensitive infill construction and renovation as well as historic preservation projects. For us, each project is unique and is given personal attention. Vi fører også Sundays, et merke som er produsert i Norge.


Hagemøblene deres er også i aluminium, men de er samtidig pulverlakkert med Jotun pulverlakk. Dette gjør at møblene kan stå ute i all slags vær, uten å ruste. Trenger du utebelysning?


Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. UTE Depot AS er norsk importør av kvalitetsutstyr fra anerkjente leverandører. Vi har fokus på det gode friluftslivet, og produkter med lang leveti funksjonalitet og innovativ design.


For the first years, the design used a monocoque chassis, which is the traditional design for a ute. Jeg tilbyr rådgivning til hageplanlegging, hagedesign og hagebruk generelt, enten det er private hager, mindre hagerom, og utearealer hos bedrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg