tirsdag 17. september 2019

Organza poser

Organza poser

Vi tilbyr organzaposer i tre størrelser og mange farger, slik at de kan passe til veldig forskjellige gaver og små ting. Organzaposer er et godt alternativ til små. Du knyter enkelt sammen posen etter at du lagt i gaven, en fin rosett gjør at det hele ser enda finere ut. Finnes i flere ulike farger. Posene selges uten innhold.


Du kan bruke dem som pynt på bordet, hvor du eksempelvis fyller dem med sten eller godteri. Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å lagre hvilke produkter du har lagt til din handlekurv. Ved å fortsette uten å endre innstillingene i nettleseren. Flotte og farvestrålende organzaposer til bl.


Prisen er angivet for pakke. Noen fyller de også med ris, men da må du være oppmerksom på at du må vaske risen grundig på forhån da de kan ha med støv, som vil sette spor på. Kjøp poser i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering.


Organza poser

Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Søte gave - eller godteriposer i organza stoff. Med klister og snor så de er lette å sette sammen og klare til å henges opp. Flammehemmende impregnert.


Spesielt egnet til bryllup og andre festligheter der man vil pynte ekstra flott opp. Se vores omfattende sortiment af produkter til gaveindpakning. Vores poser er lavet af satin og organza poser. Marketingfolk ve at en attraktiv pakke fremmer salget.


Vores organza poser er ideelle, da dit produkt fortsat er synlig for dine kunder. Sød og fin organzapose i hvid. Brug den som rispose, lækker treat til gæsterne eller fin gaveindpakning. Stort udvalg i organza poser. Køb farvestrålende og moderne organzaposer til at pakke smykker ind i, hvis du skal give dem væk som en gave, eller fyld poserne med alt fra mandler, ris, kager, chokoladehjerter eller andet du ønsker dine gæster skal have som gave.


Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Gaveposer og papirposer. Størrelse x 1mm. Nettbutikk med perler og tilbehør til smykkelaging. Billigst, Best, Raskest. Vi har det du trenger.


Organza poser

Disse kan du fylle med små gjestegaver og godtbiter til gjestene dine. De yter alltid god service og kan håndtere store produksjoner av poser og profilmateriell, noe som er viktig for oss som kjede. Denne organza gavepose er ideel som indpakning af små eller skrøbelige gaver, så som smykker, makeup, sæber etc.


Anvend posen alene eller i kombination med en gaveæske eller - pose. Hos Jakodan har vi et stort udvalg af bæreposer i papir. Her kan du nøjes med at købe lidt af gangen, fra 1stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg