torsdag 5. september 2019

Pynt til koldtbord

Sett dem i ovn på ca. Ost er alltid en suksess på et koldtbord. Folk spiser det gjerne som en forrett, hvilerett og dessert. Kjøp inn 3-forskjellige oster og 2-typer kjeks.


Legg dem på et fat og pynt med for eksempel stangselleri, blå druer og reddiker. Det er så kjekt å få ønsker om hva dere vil jeg skal legge ut på bloggen.

Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man pynter fatene. Derfor kommer jeg med noen veldig enkle tips, så kan jeg legge ut flere etter hvert som det passer slik. At maten ikke bare skal være en fryd for ganen, men også for øyet.


Pynting av koldtbord kan gjøres på mange forskjellige måter. Begrensinger er faktisk din egen fantasi. Lær hvordan du lager pynt til koldbor snitter o. Klikk på - Koldtbord pynting - og lær hvordan du på en enkel måte kan lage pynt til koldbord o. Hva ville du hatt til pynt på koldtbord (fatene)?


Vi skal ha: - elgsteik.

Ei skål med en frisk gelè, rognebær-,rips,-eller aquavitgelè. Friske granskud Fersk sopp. Og hun tok opp bestilling slik at de pakket alt ferskt og klart til den.


Det ble en del eggerøre til overs. Men rester av koldtbord er. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Drikke til koldtbordet er ofte lignende drikke ellers til de forskjellige rettene.


Kaffe, te, juice, mineralvann bør alltid være tilgjengelig. Variasjoner av koldtbord kan være ostebor sildebor salatbor spekebord. Tips til julelunsjen. Julen er høysesong for lange lunsjer og koldtbord.


Når jeg inviterer til julelunsj foretrekker jeg å gjøre det relativt enkelt med fokus på gode råvarer, med blant annet gravet og røkt laks, tradisjonelt kjøttpålegg og gode oster. Videre serverer jeg ulike salater, og ikke minst et par sorter hjemmebakt brød. Her finner du en stor mengde festtilbehør. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Maten som blir til overs pakkes inn i plast og settes kjølig, så kan du kose deg med den dagen etter.


Fin salat med god smak, for eksempel rød ekeblad og bladspinat.

Når det kommer til mengdeberegning til koldtbord tenk at en oppskrift til porsjoner holder til porsjoner. Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster. Roastbiff er det flokk å legge tynne ringer av rødløk oppå itillegg til et salatblad og litt agurk-tomat ved siden av Røkt laks kan du lage eggerøre til og legge på hver sin side av samme fat og pynte med gressløk og salat blad og sitronbåter. Konfirmasjon Til Adrian sin konfirmasjon skulle vi ha hagefest med grillmat og koldtbord. Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, grader og sol Værgudene fikset grader og sol og vi var kjempefornøyde.


Fargetema for konfirmasjonen ble lilla, svart og sølv. Hun har også gitt ut boken Mat til fest med tips og oppskrifter. Det viktigste er å kose deg når du arrangerer selskap, men også å lage en god arbeidsplan. Begynn å planlegge tidlig, og skriv ned alt i en notatblokk for å få god oversikt, tipser hun. Få Wenches tips til koldtbord -menyen og oppskrifter lenger ned i saken.


En ting jeg ofte lager, fordi det passer til alt, er en sopp- og løkstuing. Den passer for eksempel godt til roastbiff. Et litt friskere og freshere tilbehør får du om lager denne agurksalaten med mynte. De som vil gjøre noe ekstra.


Jeg kan nesten ikke få sagt det sterkt nok, men altså: Det er dødslett å lage gravlaks. Konklusjonen til jentene er at det var lettere å finne tema hos Nille. Dette fordi det har større utvalg av servietter og lys.


På Europris var det mer ting man kan bruke til å lage noe selv, Marthine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg