mandag 30. september 2019

Smartpanel stue

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice.

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst färdigbetsad. Her viser vi deg hvordan smartpanel kan brukes, enten du skal forandre på kjøkken eller soverom. Smartpanel er enkelt å montere og gir et flott resultat.


Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør. Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller.

Veggplater er en praktisk og effektiv måte å få nye vegger hjemme. Alle vegger med feste til spiker eller skruer er egnet for å sette opp veggplater. På to av mine innervegger i stua har jeg smartpanel , og har planer om å sette opp dette på de to andre innerveggene også.


Har innvendig skråtak i stua så den ene innerveggen har høyde på ca. Tenkte å bruke vanlig plater på 238cm og lage en eller annen form for skjøt. Panelen monteres direkte på.


Produsenten RBI Interiør har hyret inn interiørstylist Signe Schineller til å sette sammen en tidsriktig fargepalett, og resultatet er nye farger som spenner fra duse pasteller, grått og greige til kulørsterke blå eller oransje farger. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg!


Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Dere kan kke ta et slags kompromiss da? Vi snakket mye om det igår, skjønner du. Huset er på to etasjer, hvor det er Hovedstuen oppe og en stue nede.


Jeg sa at han godt kan ha smartpanel nede i stua , om han vil det, men ikke oppe. Vi lanserte tjenesten i april og har fått mange gode henvendelser og positive tilbakemeldinger fra både butikker og forbrukere. Butikkene har normalt flere prøver i butikken, men kanskje ikke på hele sortimentet.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg