mandag 30. september 2019

Plasto lastebil

Finn laveste nettpris her. Lekene tåler tøffe tak og å brukes ofte, akkurat som leker for barn skal være. Alle leker er produsert i polyetenplast som er godkjent for bruk i matemballasje.


Plasto lastebil

Plasto som er morsomme for barna å leke med. Inneholder hverken Ftalater, BisfenolA , Kaldium eller andre farlige kjemikalier. Tilvirket i slitesterk plast som tåler tøff lek både innendørs og utendørs. Fri fra ftalater, Bisfenol A og tungmetaller.


Lekebilen har tilhenger som kan tiltes og som barnet kan fylle med sand eller grus for å gjøre uteleken enda morsommere! Vi har et stort utvalg av lastebiler og tøffe traktorer til barn som elsker å leke med store maskiner! Barnehager skyter av kvaliteten på plasto kjøretøy da dem tåler mye lek inne og ute.


Storlastebilen er favoritten blant barna! Kjør rundt med den tøffe lekebilen, grav med det fargerike sandsettet i sandkassen eller bygg store sandslott på stranden! Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


Materiale: Polyetenplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Last på planet og kjør av gårde på spennende eventyr! Anbefalt alder: Fra år.


Plasto lastebil

Våre lastebiler og bondegårdskjøretøy finnes beregnet for såvel utelek som innelek. En tretraktor har lang holdbarhet og egner seg trolig best for innelek. Kul lastebil med snøplog for my gøyal snølek! Plog til lastebil varenr. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig.


De leverer kvalitetssikre leker som er trygge for barna i flotte farger og med lang levetid. Lastebil med plog og lasteplan. Dette settet gir deg alt du trenger til tøff lek i sandkassen. Tips en venn 3kr Midlertidig utsolgt.


Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og. Forside - yesvileker. Perfekt å leke med i sandkassen! Plasten i I´m Green serien er produsert av sukkerrør som er 1 fornybar. Dette bidrar til å redusere CO2-utslipp og karbonavtrykk, da sukkerrøret binder mer karbondioksid når den vokser enn det som slippes ut ved produksjon av ren plast.


Klassisk lastebil i turkis og svart farge fra Plasto. En stor lastebil for store lass og med store hjul, slik at du kan kjøre over alt! En kraftig lastebil med tipp.


Plasto lastebil

Av næringsmiddelgodkjent polyetenplast. Søk etter lastebil leke på Kelkoo. Sammenlign tilbud på lastebil leke fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg