fredag 27. september 2019

Takrosett nettbutikk

Stukkatur, taklister, vegglister, hjørnedekor, fasadelister etc. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp.


Takrosett nettbutikk

Vår største takrosett , -måler hele 85cm i diameter og blir et skik. Nettbutikk med meget gode priser på klassisk og moderne listverk, rosetter, søyler, lyskasser, fontener, rekkverk og fasadedekor for alle typer hus. Våre rosetter, lister og søyler er produsert i lettvektig polyurethane og polystyrene, og de passer like bra i en vanlig leilighet som det gjør i et hus med stor tak høyde.


Marker takets sentrum ved å montere en vakker takrosett. Takrosetter kobles ofte sammen med krystallkroner i store rom, men er minst like flotte selv i mindre rom med mer stilrene taklamper. Flott rund takrosett med mange fine detaljer.


Rosetten vil være flott i et eldre, men modernisert hjem, innstallert i en stue med høyt til taket. Huset vi bor i har fine orginale takrosetter i stuen, tv-stuen og på soverommet vårt. Nå som vi pusser opp barnerommene kunne vi gjerne tenke oss. Gipslister i medium bredde koster ca 4kroner meteren.


Men prisen blir da dobbelt så høy som hvis man velger en modell fra firmaets katalog. Gipsmakeren kan også lage nye mønstre ut fra kundens ønsker. Rer en detaljert takrosett som brukes i takets sentrum som dekorasjon.


Takrosett nettbutikk

Hvis du også monterer lampekrok kan du skjule strømledningene i takrosetten. Kan også brukes ved montering på vegg, for eksempel ved montering av lampetter. Gipsverkstedet ved Nidaros Domkirkes Restaureringsarbeider (NDR) har et stort utvalg av gipsrosetter i ulike størrelser (diameter - 85cm) og ulike stilarter. I motsetning til gipsrosetter så er disse meget enkle å montere da de kun festes med lim.


Hull til lampe lager man enkelt med en kniv eller hullskjærer. Jeg så noen fine og billige på star maling i Lier, er jo et stykke unna Oslo da. Men det var ihvertfall priser som var veldig overkommelig! Takrosetten kan monteres uten bruk av verktøy og er designet så ledningsuttaket kan dreies og monteres opp mot rette og skråtak fra 0-45°.


Takrosett nettbutikk

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette. Handla takrosett online! Takrosetter i en mängd olika stilar, från vanliga, platta, cirklar till stora utsmyckade.


Klassisk och modern stuckatur tillverkade i polyuretan och frigolit (polystyren, cellplast). Takrosetterna är tillverkade i ett lättviktsmaterial av högsta kvalité till marknadens lägsta priser. Taklister fra Deco Systems er vedlikeholdsfrie og du slipper å sparkle og male synlige spikerhull.


Takrosett nettbutikk

Bruk kun lim, også som fugemasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg