onsdag 18. april 2018

Smartpanel fuktbestandig

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Smartpanel fuktbestandig

Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Veggene er i klimaklasse dvs. På Fuktbestandig panel må man benytte våtromsmaling da den er vannavvisende og inneholder sopphindrede midler. Men kan de selge det hvis det er så dårlig? Arbor Spesial Fuktbestandig plate og Arbor Fuktbest Landbruksplate er ferdigmalte og et enkelt og rimelig alternativ når du trenger vegger og tak som gir ekstra beskyttelse mot fukt.


Med disse platene er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser, som sopp og råteskader i veggene. Arbor Panel MDF Arbor Panel i MDF er veggpanel ferdigmalt og ubehandlet med dype profiler. Og mm dekorpanel for rehabilitering. Takpanel med en perfekt finish og.


Smartpanel fuktbestandig

Panelen monteras på existerande vägg eller regelverk. Ingen kvistlackering, spackling, krympning eller målning. Med disse er sjansen mindre for ubehagelige overraskelser som sopp og råteskader i veggene. MDF-takbord fra Opus med not og fjær.


Pakken inneholder plater. Dekorplaten leveres i profilene Perle og Skygge, i fargen Bomull. Se også Designstudio. Bildene skal kun brukes til RBI sine. Du kan velge blant flere farger og profiler.


Smartpanel fuktbestandig

Dette er en flott ferdigmalt panel med en pen og glatt overflate. Den glatte overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Not og fjær-systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules.


Materialet er lett å arbeide med og bidrar til et miljøvennlig inneklima. Tak- og veggpanel, eller smartpanel , er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel. Blant annet får du struktur i veggen, men du får også muligheten til å feste ting direkte i panelet med skruer.


Smartpanel fuktbestandig

Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din. Dette gjør at platen tåler høyere luftfuktighet når det er behandlet med et malingssystem beregnet for våtrom. Kan brukes i alle tørre soner på bad og Ubehandlet.


Det oprereres med to kvaliteter, standar for bruk i tørre rom, og fuktbestandig , som tåler høyere fuktpåvirkning. Not og fjær systemet er spesielt utviklet for å skape et flott resultat, da spiker skjules. Vi reparerer og sikrer mot fremtidige fuktproblemer.


Vi leverer kvalitetsplater til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg