onsdag 11. april 2018

Europris lerret

Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Her finner du alt du trenger for å slippe løs din indre kunstner - Europris. Europris er stolte av å kunne tilby en rekke utstyr og artikler til deg som maler eller liker å utfolde deg på de kunstneriske arenaer. Finn riktig lerret til projektoren.


De nedtrekkbare lerretene kan du også få med elektrisk motor.

Skap ditt personlige preg i hjemmet ditt med interiørartikler: småmøbler, hyller, lamper og lampeskjermer fra Europris - Mer til overs. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.


Kunstnerkvalitet med medium struktur. Dette lerret er i dag vårt mest solgte, også blant våre mest kjente kunstnere, og utgjør mer enn av vårt totale lerretsalg. Et utrolig sterkt og stabilt lerret til små og store flater. Kilerammer og lerret.


Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri.

De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Inkluderer gratis oppheng.


Skap noe helt personlig med dine egne bilder. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto!


Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Bestill Online i dag og få rask levering. Da vi selv står for produksjonen av våre lerret vil leveringstid variere ut i fra antallet du bestiller.


Her er det mye å spare, og vi sender over hele landet. Lag dine egne lerret. Etter mer enn år i bransjen kjenner vi markedet godt, og våre lerret er meget populære blant flere av våre mest kjente kunstnere! Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Velg og vrak blant maling og lerret ! I tillegg er det rabatt i nettbutikken (eller for hvis du handler i butikk) på maling og medier fra Panduro Acrylic. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker.

Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene.


Jeg pleier å handle maling og lerret på europris. Det er ganske billig, også er jeg ikke noen proff maler så jeg trenger ikke det beste utstyret. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til.


Ferdig oppspent lerret i flere kvaliteter og prisklasser. Blindrammer i kvalitetsfuru fra Danmark i. Lerret på rull fra Claessens i Belgia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg