fredag 13. april 2018

Christiania glasmagasin lagunen

Christiania glasmagasin lagunen

Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Christiania Glasmagasin er en landsdekkende moderne butikkjede. Vi fører et rikt sortiment fra de aller største merkevarene innen kjøkken, glass og servise.


Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset. Du finner et stort utvalg av glass, servise, kjøkkenartikler og gaver til en hver anledning. Om du leter etter glass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask levering. Foretaket har registrerte ansatte. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. RådalVis veibeskrivelse.


Christiania glasmagasin lagunen

Hvor synlig er din bedrift? Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, tilberedning av mat og det du trenger til og rundt spiseplassen, en kombinasjon av tradisjonsrike produkter og moderne nyheter! Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. I Laguneområdet finner du over 1virksomheter. Med over motebutikker er Lagunen Storsenter det desidert største kjøpesenteret innen mote i Bergen!


AMFI Larvik, Jegersborggt. Senterleder Stine Tvedt. Meld deg også inn i kundeklubben! Hos oss får du alt til den store høytiden og alle gavene du gleder deg til å gi bort.


De små stemningsskaperne til adventstiden, bakeredskapene til de sju slag og kjøkkengrytene til julemiddagen. Våre butikker bugner av alt du trenger for å skape stemning og hygge i hjemmet. Denne bedriften er ikkje godkjent lærebedrift i nokre av dei fylka vi får data frå. Sjå kilden Vigo lenger nede på sida for å vite meir.


Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Se alle de gode tilbudene i vår flotte nye kundeavis! Her kan vi love mange overraskelser. Tror det er de færreste som sett eller hørt tales om denne katalogen.


Christiania glasmagasin lagunen

BLI MEDLEM I CG KUNDEKLUBB IDAG! Det skal lønne seg å handle hos oss! Eksklusive klubbkupp hver uke! Nyhetsbrev og SMS med nyheter, tips og inspirasjon.


Se kataloger og kampanjer før alle andre. Gratis medlemskap og du kan når som helst melde deg ut. De første årene var magasinet leietakere, men kjøpte gården noen år senere og endret da på fasaden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg