fredag 13. april 2018

Drygolin extrem

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.

Det gir et varig vakkert hus. Vet at en ikke bør blande ulike typer, men hva gjør jeg? Les tester og omtaler før du kjøper. Den er spesielt egnet for værutsatte steder med stor vannbelastning. Store variasjoner i det norske været setter stadig høyere krav til både farge og produkt.


Vår suverent beste noensinne - holder lengst! Jotuns beste utendørsmaling! Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger.

Malingen er selvrensende. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! God utflyt sikrer et jevnt og pent. Nå er kravene skjerpet ytterligere.


Nå skal utendørsmalingen kunne tåle påkjenninger i vær som får selv kuer til å fly gjennom luften! Treverket skal beskyttes mot skadelige UV-stråler fra stekende sommersol, luftforurensning, tåle kulde og snø, og stå imot stiv kuling og piskende regn. For å kvalifisere deg til å vinne hovedpremien, må du gjennomføre vår test og registrere deg som deltaker.


Aldersgrensen for å delta er. Malerbutikken førte begge merker (men kan jo tenkes de har bedre avanse på den ene), så antar det var fagli. Veldig dyr, og tilsvarende oppskrytt. Dette var første produkt som kom med års garanti, husker jeg stusset veldig over at de fastsatt det til akkurat 12. Extremt værbestandig beskyttelse.


Tvilen viste seg å være begrunnet, allerede etter år var malingen helmatt. Drygolin Pluss Oljemaling. En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse.


Holder fargen lenge og har høy glans.

Moderne vannavissende teknologi. Kjøp Dameklær drygolin extreme på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Dameklær drygolin extreme i kategorien Dameklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Dameklær ved hjelp av vår tjeneste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg