tirsdag 17. april 2018

Cocktailglass i plast

Se utvalget av vannglass, drikkeglass og cocktailglass for hotell og restaurant. Bestill enkelt og med hurtig levering i vår nettbutikk! Hva skjuler seg bak trenden? Finn laveste nettpris her.


Med nye tallerkner, glass, kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende.

Noe for alle anledninger. I denne pakken får du lekre cocktailglass. Server gjestene dine en deilig forfriskning med stilige engangsglass. Ikke er det farlig om man velter glasset og oppryddingen går som en drøm!


Glassene er gjennomsiktige med svart fot. Perfekte til grillfesten, pikniken eller til den tropiske festen. Den danske designeren Peter Svarrer har designet dette flotte cocktailglasset til Holmegaard.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Cocktailglassene er en del av Cabernet-glass serien, som er Holmegaards. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen! Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. I matbutikken vår på IKEA varehusene finner du masse gode matvarer, snacks og godteri til lørdagskosen, i tillegg til kaffe, te og saft.


Se hele utvalget vårt her. Våre cocktailglass finnes i flere ulike serier og kan kombineres sammen med dine andre glass i baren. Også fine til dessert. Det anbefales håndvask, men de tåler opp til grader. Om du ønsker at de skal være fine og blanke anbefales håndvask.


Det som kan skje hvis glassene vaskes i oppvaskmaskin er at. Riviera er høykvalitets produkter i hvit plast. De har raskt blitt et must for varmesommerdager på stranden, ved bassenget eller i båten.


Kvaliteten er helt unik, og er støpt i tykk gjennomfarget plast som beholder form og farge for alltid.

Skal du ha cocktailselskap, sørg for å skaffe noen fantastiske cocktailglass. Det skal være hyggelig og enkelt å handle hos oss. H), transparent, stk.


Plastprint MACMA Craft XINDAO Carlobolaget Headwear Kosta Boda Orrefors Twentyfour Ballograf Projob 27. James Bond bruker det ofte og tre karer fra Brum hper vinne med sitt design av det. Tingstad tilbyr salatformer, kinabokser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg