tirsdag 17. april 2018

Smarte små

Smarte små

Finn laveste nettpris her. Se vårt store utvalg av bøker til store og små , i alle sjangre. Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Fri frakt på ordre over. I denne kvalitetsserien blandes læring med lek.


Morsomme oppgaver og klaffer gjør det ekstra spennende å utforske boken. Inneholder fargerike illustrasjoner. Passer for barn fra til år. Det er lettere å innrede med flere små sofabord fremfor et stort og ruvende.


Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Smarte møbler til stuen. Et lite kjøkken kan være både fint og smart.


Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Minibo er et konsept der kjøperen selv bestemmer egeninnsatsen. I utgangspunktet gjør vi huset bare ferdig utvendig, men kunden kan kjøpe innredningspakke om de ønsker.


Dette for å få ned prisene, og at kunden lettere kan få lån. På grunn av kapasitet og stor pågang må vi i oppstarten begrense salgsområdet. Med litt go kreativ planlegging kan du forvandle et lite, upraktisk kjøkken til et rom der du virkelig kan kose deg. Ta en titt på vår samling eksempler fra virkeligheten, og finn inspirasjon til alt fra oppbevaring til sitteplass. Innfelte veggnisjer er både dekorativt og praktisk.


Smarte små

Frigjør gulvplass, det gjør rengjøringen enklere. Nr er GENIAL for alle som har bil. Disse små oppfinnelsene kan gjør livet ditt. I små bad er det viktig med smart oppbevaring – også i dusjen.


Det er vel ingen som har lyst til å snuble over sjampoflasker på gulvet? Se de smarte oppbevaringsløsningene våre og få mest mulig ut av plassen i dusjsonen. Vi skaper og tilrettelegger møteplasser for idémyldring og erfaringsutveksling.


Smarte små

Skap til toalettsaker kan enten plasseres direkte på veggen eller under vasken. Flere produsenter tilbyr smarte konsepter med vask og skap i et tilpasset lite areal. Sørg også for god belysning på badet.


Små bad virker ofte større når det er godt belyst og samtidig er utstyrt med lyse farger på tak, gulv og vegger. Mange ønsker seg også lavere bokostnader, som gir mindre lån og mer fritid. For mer inspirasjon til smarte løsninger for små bad bør du komme innom Norges største VVS-butikk, Bademiljø VVS Expo på Alnabru i Oslo, se utstillingen til VikingBad og få demonstrert hvordan produktene virker.


Smarte små

Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin plass og samtidig skal det være et rom som er koselig og godt og sove i!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg