mandag 2. april 2018

Europris strykebrett

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Hos Europris finner du alt av tilbehøret du trenger. Vi har større ting som skittentøyskurv, speil, tørkestativ og pedalbøtte i flere varianter. Eller mindre baderomstilbehør som knagg til håndklær og kluter, tannbørsteholder, smykkestativ og toalettbørste.


Europris strykebrett

Metall strykebrett med 1 bomullstrekk i topp kvalitet. Kan justeres mellom fem ulike høyder opptil cm. Store og små strykebrett. Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking.


Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord. Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Steamer og strykebrett holder klærne rynkefrie.


En steamer vil spare deg penger og sørge for at klærne dine ser bra ut. En håndsteamer får klærne dine til å vare lenger fordi damp gir den tryggeste og mest skånsomme finishen til tekstiler. Trenger du et nytt strykejern? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser!


Hos oss finner du ditt nye strykejern. LEIFHEIT STRYKEBRETT AIRBOARD COMPACT M Airboard strykebrett fra Leifheit i størrelse 120x38cm. Dette er et strykebrett i toppkvalitet.


Europris strykebrett

Strykebrett Strykebrett. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. KitchenTime selger strykebrett fra kjente varemerker! Materialet slipper gjennom damp fra strykejernet slik at det ikke dannes fuktighet. Ekstra stabilt og slitesterkt fordi rammen og stativet er laget av stål.


Holderen har varmebestandige silikonputer som hindrer riper på strykejernet. Kid har et utvalg av diverse småartikler: dekorstein, lagringspose, lightere med mer. I tillegg er den utstyrt med alt du trenger for stryking, ledningsholder, trinnløs høydejustering og jevn jernstativ. Kjøp på nett eller i butikk. Produktegenskaper: Høydejusterbart: Juster høyden på strykebrettet i henhold til dine behov.


Maksimal høyde er på cm. Hold orden i skittentøyet med våre skittentøyskurver og la klesvasken tørke på et av våre mange tørkestativ. Sørg for at klærne dine er vakre og rynkefrie ved å stryke de på et sammenleggbart strykebrett. Når du er ferdig kan strykebrettet enkelt kan legges bort i bod eller under sengen. Forside Garasje og uthus integrert strykebrett ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. The document has moved here. Se alle aktuelle strykejern-tester.


Europris strykebrett

Se strykejernet som vant her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg