onsdag 11. april 2018

Dekkbeis på maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Bestill enkelt i vår nettbutikk.


Eller besøk en av våre butikker.

Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid. Fra beis til maling Dette panelet er beiset, og kan fint overmales med både dekkbeis og maling.


Skal du bytte fra beis til maling må du legge inn et ekstra trinn i forhold til om du bare skal male over på vanlig måte: Du bør grunne treverket. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljedekkbeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Den kombinerer beisens egenskaper og utseende med malingens holdbarhet.


Min tanke var da å bruke enten dekkbeis eller maling , men jeg er usikker på hvor godt det vil holde.

En kollega som har hus i et værutsatt område anbefalte dekkbeis , det skulle holde lenge, og når det ble slitt var det enkelt å legge på nytt strøk. Noen andre som har erfaring med å bruke dekkbeis eller maling på terrassegulv? Moralen er vel at vi nok bør ta produsentenes løfter med en stor klype salt. Uansett hvilket produkt du velger, må du bruke øynene og selv se etter når huset trenger et nytt strøk beis eller maling – og ikke legge opp overmalingsintervallene etter produsentenes optimistiske angivelser.


Du kan dessuten ikke ligge på latsiden mellom øktene. Beis-begreper Vanntynnet er riktig begrep for terrassebeisene som bruker vann som løsemiddel og alkydemulsjon eller akrylemulsjon som bindemiddel. Produktet har også høy score i våre kundeomtaler.


Vi registrerer at det er stort spenn i bruksområder og pris i testen. På utkikk etter dekkbeis? Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


MAXBO hjelper deg med å forstå forskjellen mellom beis, dekkbeis og maling og finne ut hva som passer best for deg. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Når du velger en maling fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. De vanligste typene er er fuktblærer, solblærer eller linoljeblærer.


Solblærer oppstår når maling som bare er skinntørr utsettes for solpåvirkning. Det er bare det siste strøket som blærer. Slike blærer punkterer når man trykker på dem og de klistrer seg da fast til underlaget.


Linoljeblærer forekommer særlig på solutsatte steder.

Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis. Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen. Den dekkende behandlingen lager en film på overflaten og kan derved bedre beskytte treverket mot regn og UV-stråling.


Ifølge Fokus på tre kan det gå så lenge som opptil år mellom hver gang man trenger å klatre i stigen. Malte flater kan vedlikeholdes enten med dekkbeis eller maling , enten vann- eller oljebaserte. På nytt hus nå er kledningen MøreRøyal impregnert og oljekokt treverk. D Aldri mer skal jeg ha maling eller dekkbeis på ytterkledning. Ved den minste sprekk så kommer vann inn men ikke ut igjen.


Dekkbeis er en maling som lager en tynn, men dekkende film.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg