mandag 9. april 2018

Jotun teak cleaner

Finn laveste nettpris her. Restore the natural colour of the woods. Apply to the surface and allow work for 5–minutes. Rinse well with fresh water. Protect the wood with Jotun ’s.

Om teakoverflaten er flekkete og kraftig misfarget anbefaler vi å vaske med Jotun Mildew Remover først. Skyll overflaten som skal rengjøres godt med rent vann før du starter behandlingen. Rist flasken godt før bruk. Passer perfekt til både båtdekket og hagemøblene. Produktet vil endre glans på maling og glassfiber, og kan også skade eloksert aluminium Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.


Caroline – Slik vedlikeholder du båten på en trygg måte. Det er viktig å huske på at.

Jotuns produkter regnes som halvfabrikata, og som sådan brukes produktene ofte under forhold utenfor Jotuns kontroll. Jotun kan ikke garantere noe annet enn kvaliteten på selve. Skrubb med en børste eller grov side av en svamp for å fjerne hardt sittende smuss og forurensinger. Produktet er effektivt til rensing av gamle, slitte treoverflater, og gjenoppretter treets naturlige farge og glød.


Rengjøringsmiddel for teak og annet hardt treverk. Vannbasert vaskemiddel for teak og annen hardved. Får frem treets naturlige farge. Restparti selges ekstra billig. Kan hentes på Høybråten i Oslo eller på Sørum.


For best resultat bør underlaget være rent, tørt og fritt for forurensning. Forbehandling: Skyll godt med rent vann. Etter minutter fjernes det overskytende produkt med en tørr og ren klut.


Sealeren beskytter teak og andre harde tresorter etter rens og gir en voksaktig overflate som beskytter mot vann og skitt samtidig som den forhindrer at treet tørker ut og sprekker. Oljen påføres for å forhindre at sand og annen skit, samt uv-stråler trekker ned i treet. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Bringer frem treverkets naturlige farge.

Jotun Mildew remover er et kloridholdig vannbasert produkt som er utviklet for å fjerne mugg og grønnalger. Benyttes til rengjøring av kalesjer, matter, markiser og lignende tekstiler av bomull og nylon. Jotun Textile Cleaner er et vannfortynnbart, konsentrert, alkalisk rensemiddel. Olje til oppfriskning og vedlikehold av teak ombord i båten. Vannfortynnbar sealer som beskytter teak og andre harde treoverflater mot vann og smuss, og gir en voksaktig overflate som forebygger inntørking og sprekker i treoverflaten.


Den er designet for å beskytte teakdekk og andre treflater mot oksidering og andre problemer som kommer av forurensninger. Gir en voksaktig overflate som beskytter mot vann og skitt samtidig som det forhindrer at treet tørker ut og sprekker. Det gjør den ytterst holdbar og sterk uten noen nærmere overflatebehandling som lukker porene. Teakolje JOTUN TEAK OIL.


Dermed er den også et utmerket antisklimateriale som tradisjonelt har gjort den så velegnet til båtdekk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg