torsdag 12. april 2018

Caffe latte farge

Er en varm beige tone. Denne fargen tilsvarer Caffe Latte. Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner.


Macchiato – en rødaktig beige tone. En varm beigetone med klare røde undertoner.

Forside Tapet, farge og maling Fargevalg stue: Caffe Latte , Latte eller Crem ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte.


Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden. Det kan vi kalle en varig trend. Nå er det kalk som gjelder. Og høyst trolig vil denne være trendy lenge.

Kalk passer til så mye. Jeg vet ikke om caffe latte er så lett å få tak i lenger. De sa at den var ute eller på vei ut.


Den er lys om dagen og gir et fint, varmt skinn om kvelden fordi det er litt rødt og gult i den. Vi malte med lys toscana og er veldig fornøyde med den. Caffè latte eller Caffèllatte er italiensk for kaffe og melk. Veggene i gangen er i Caffe Latte ,og jeg er litt lei den og har lyst å gjøre noe. Dette bare for å bryte litt opp.


Noen som har tips til hvilken farge jeg kan male denne,helst en lit. Jeg måtte bare sjekke om jeg husket riktig, og ganske riktig, Latte er en Butinox farge som leveres av Scanox. Vil du være helt sikker, så tar du en telefon til Scanox i morgen.


Da kan du finne deg en farge du liker, om du f. Kaffe, te eller andre varme drikkespesialiteter? Vårt caffe latte krus er en fryd for øyet med panoramaformatet på det kjegleformede kruset. Det 3ml store caffe latte kruset blir flott med din hjelp: Velg et fotomotiv etter eget valg. Tips: Lag din egen designserie til ditt hjem.


Vårt store caffe latte krus i fantastisk design, gjør kaffenytelsen til noe helt annet.

Kjegleformen og bilde i panoramaformat, setter motivet i fokus. Ideelt om morgenen, til hverdag eller når det skal slappes av - caffe latte kruset er din faste partner med en personlig vri. Her ser du fargen sammen med peisen som er helt hvit. Jeg synes caffe latte er en lys lys beige farge. Lillezilje Gift med forumet.


Veggplatene er spesialmalt, slik at overflaten får en helt ny finish som ligner penselstrøk. MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær. Vannbasert akrylfugemasse i fargen Caffe Latte til fuging og tetning i hjørner mellom Smartpanel veggplater, rundt dører og vinduer, ved fotlister og mm. Finnes i flere forskjellige farger for å matche Smartpanel veggplater. Panelet er ferdigmalt med en glatt overflate.


Overflaten gjør også at panelen er svært enkel å holde ren. Smartpanel Color leveres i profilene perle, skygge og v-fas i fargene Bomull, Caffe Latte. Skagen og Tåkedis eller ubehandlet. Viser alle resultater New Classic-T, dame kr 49.


Fargen er ikke like kald som en nøytral grå kan være, og heller ikke så farget og tydelig som en beige ” caffe latte” farge. Det som er viktig å tenke på når man skal velge sin favoritt Greige- farge , er lyset i rommet og hvordan det senere påvirker hvordan vi oppfatter fargen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg