mandag 16. april 2018

Plasti kote fugepenn

Pennen inneholder en spesiell fugemaling, som føres til selve fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Før fugepennen over fugene med stødig hån og få en jevn, fin innfarging uten søl. Dette er ikke en tusj, men et tusjhode med malingbeholder som skilles av en kuleventil. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt.


Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Frisk opp baderommet, kjøkkenet eller dusjveggen på en enkel og prisgunstig måte!

Pattex fugepenn gir nytt liv til bleke og misfargede fuger. Fugepenn med minutters tørketid! Lett å bruke, tørker raskt – minimalt arbeid for å gjøre badet penere! I tillegg til at du dekker over flekker, vil malingen i fugepennen foresgle fugen, slik at det blir vanskeligere for skitt å sette seg.


Jobben gjør du enkelt selv, dersom du er stø på hånden. These toolbox essentials save you time and ensure a high quality, professional finish. Har du ligget på alle fire og skrubbet løs på fuger som ikke vil bli rene?


Her kommer løsningen.

Denne praktiske lille fugepennen maler fugene dine gode som nye i løpet av et øyeblikk. Malingen forsegler samtidig fugen og gjør det vanskeligere for skitt å sette seg. Slik gjør du: Fugene må være helt rene før de males.


All-round hurtigherdende fugemasse med høy styrke. Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Om du mener å fjerne overflødig farge fra fugen, så er nok ikke dette. Plati- kote fugepenn minner om vanlig tusj, men den har unike egenskaper.


Bli inspirert – Se galleri her IFI – Informasjonskontoret for farge og interiør. FUGEPENN LYS GRÅ 5ML En effektiv og lett måte å fornye fuger som har mistet sin opprinnelige farge. Køb FUGEPEN GRÅML - PLASTI - KOTE online hos BAUHAUS. Plasti Kote fugepenn er et transparent,.


Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Stilrent - i sort , stål og hvitt. Badet blir med ett mye penere om du bruker fugepenn og hviter opp fugen mellom flisene. Elegant skittentøydunk i mattkrom utførelse med sort sete.


SKITTENTØYDUNK MED SORT SETE Byggmakker 1. Har lest om en fugepenn , men denne finnes kun i hvit og lysegrå.

Har du et godt råd når det gjelder å fargelegge allerede eksisterende fuger? Nå har ikke jeg erfaring med fugepenn selv, men vet man får kjøpt det på f. PS: Kanskje denne fugepennen er løsningen :- ). Learn how to spray paint, discover decorating ideas, decorating tips and paint effects.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg