mandag 9. april 2018

Gråfarger

Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.

Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden. De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg. I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige.


Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor stor forskjell det kan være på gråfarger. Der finnes både helt nøytrale gråfarger uten underliggende toner samt gråfarger med undertoner av brun, grønn og blå. Vi har samlet forslag til en flott gråfarge til ditt rom.


Ok, da er jeg tilbake!

I går jobbet vi med både blogg og oppussing fra tidlig morgen til langt på natt, vi skal nemlig avgårde i dag og måtte komme i vater på. Vi har malt med Skumring og har ingen problemer med at uønskede farger dukker opp. Tidligere hadde vi Byhvit som er nesten hvit, men den gjorde at fabrikkmalte dører og lister så så gule ut. Begge skal være rene gråfarger meg bekjent.


Lynkurs i gråfarger ! Enkelte gråfarger kan reflekteres i rom med f. Morgenstund eller Gråstemning. Velg en husfarge som passer stilen og omgivelsene. Det finnes en rekke gråfarger – varme, beige og kalde gråtoner.


Flere har valgt en gråfarge på huset de siste årene og har vært veldig fornøyde med det. Finn din gråfarge til huset! I dette innlegget får du forslag til mange fine gråfarger og hvordan du kan bruke de.


Hvis det allerede er mange grå hus i nabolaget kan det være en idé å velge en. Se våre tilbud på gråfarger , og finn din favoritt. Innefarger Populære farger akkurat n å.

Sett plankene mot veggen, og betrakt dem i dagslys. Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Den er lun og blir ikke gråbeige, men kun grå i uttrykket. Demring er en varm mellomgrå tone. En svakt grålig hvittone.


Inneholder litt grønt noe som gjør den perfekt inn i denne paletten med blå , grønne og mintaktige farger. Rolig, svak grålig hvittone. Velkommen til Audi Norge. Her får du oversikt over Audis bilmodeller, lanseringsnyheter og et innblikk i Audis verden.


Forspranget ligger i teknikken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg